×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 29 iunie 2017, 05:12
EUR (€)
-0.0067 ↘
4.5563 RON
USD ($)
-0.0408 ↘
4.0114 RON
• • •
Marko Bela arată din nou pisica PDL

Vicepremierul Marko Bela a declarat joi, la Târgu Mureş, în cadrul manifestării de 15 martie că UDMR îşi asumă coaliţia pentru guvernarea ţării numai dacă această colaborare este reciprocă.

"Azi ne amintim de 1848, ne-am dus la Bucureşti nu ca să tăcem, ci vrem să ajutăm, vrem ca ţara să meargă înainte, să ajutăm să ieşim din criză. E în interesul maghiarilor şi românilor, deopotrivă. Dar nu e de ajuns să colaborăm, ne asumăm coaliţia pentru guvernarea ţării numai dacă această colaborare este reciprocă. Numai aşa mergem mai departe în coaliţie, dacă interesele maghiarilor sunt respectate, pentru că ele nu ştirbesc drepturile românilor. Noi putem acţiona independent, să luăm decizii în legătură cu învăţământul în limba maghiară. Nu avem nevoie de paznici", a arătat Marko Bela în timpul discursului său.

Publicat Joi, 15 martie 2012
1588
 | 11
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
unul
+1
Creatie a lui Geoge Soros si nu numai, fostul activist CC UTC Mihai Razvan Ungureanu a intervenit ca ministru de externe in testamentul unui particular si, prin fals si uz de fals, a creat o noua fundatie Gojdu, facand astfel cadou Ungariei 2 miliarde de dolari, adica asezamantul Gojdu din centrul Budapestei si mostenirea Gojdu, daruite de testator romanilor ortodocsi din Transilvania si Ungaria. Acelasi Mihai Razvan Ungureanu, ca premier, incalcand vointa profesorilor si a studentilor romani si unguri, a introdus segregarea pe criterii rasiale la Targu Mures.
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
anna[cont]
+1
IN 30 de ani de cand batem drumurile n-am vazut niciunde in tara atatia copii de tarani cersind de mancare la bariere si poduri. In orase familiile traiesc pe seama pensiilor fostilor mineri.Ati pus pe posturile de ministri numai neispraviti,v-ati bagat neamurile in posturi pentru care nu au nicio calificare.In schimb le dati lozinci iredentiste si ii incurajati pe tineri sa bea alcool de la varste fragede.Cand ati trecut ultima data prin satele secuiesti?Nu-i asa ca va e frica?Aveti si de ce.Azi le-ati servit steaguri ,marsuri siimnuri.Nu era mai bine sa le dati un ajutor materialdin averile voastre imense.Si apoi ce patriotism local aveti,daca aproape toti v-ati facut case in Bucuresti.De ce iesiti din bantustan?
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
anna
+1
Voi,udemereii nu reprezentati interesele secuilor,ci sunteti nenorocirea lor.Ai dreptate Marko,ca si romanii si voi au drepturi comune,doar ca voi,alaturi de celelalte jigodii nu ati urmarit decat intereselevoastre,ati furat pe rupte si i-ati infometat egal pe toti, toate etniile.Cu voi atatia ani la guvernare i-ati nenorocit pe secui:n-au locuri de munca,nu au surse de venit,nu au medici[mai stiti povestea cu spitalul dinBaraolt?],zona unde i-ati inchis in bantustanul secuiesceste doar frumos,dar si foarte sarac,au doar gropi in loc de drumuri,Sunt carpeala langa carpeala.Copiii muncesc in loc sa mearga la scoala,nu stiu romaneste,deci nu au curaj sa iasa dinzona,Ungaria e o mama vitrega care-i dispretuieste.
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
anna
+1
Vedeti ca 3 il injura pe Marko.
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
FARA SANTAJ. GATA. AJUNGE
+2
petitie pt autonomia universitara la tg ..................... O mie de ani de istorie inseamna impreuna, colaborare, convietuire, respect reciproc, munca de echipa si spirit de sacrificiu *editat* petenta, profesionalismul, tehnocratia, meritocratia presupune intelepciune, inteligenta, noblete, eleganta, daruire, modernism, europenism.TRECUTUL NE LEAGA PREA MULT IN ISTORIE, CULTURA, MUNCA, REALIZARI, EDUCATIE, CA SA NE DESPARTA PREZENTUL, INTERESELE POLITICE SI DE GRUP, PENTRU VIITORUL COPIIILOR,NATIUNII SI JUSTITIEI, AL STINTEI SI MEDICINEI! IUBESTE-TI APROAPELE!
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
stelian r.
+3
M-am saturat de replici de can-can. In Piata Sfatului din Brasov azi, a avut loc o manifestare in fata cladirei unde a stat Gn. Bem, la care au participat maghiari. In Brasov exista o placa comemorativa pe care csrie ca a locuit Alexandru I Cuza. Nu am vazut nici un brasovean sa cinsteasca acest loc !
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
lo
-3
foas o segedbe, te vogi dusno.
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
IETE-L PE LENIN!
+9
Ce seamana cu Lenin in poza asta! Cind il vad cu palaria aia de popa papistas sau de gabor (ca si aia poarta asa ceva) imi vine sa i-o indes pe sprincene...Stiu ca sint obraznica, va rog mumos sa ma scuzati, Bela ur! Noi nu sintem timpiti, repetati ca o moara stricata amenintarea asta stupida si noi,rominii, tot spunem de citeva zile s-o lasati mai moale cu fuga de la guvernare ca nu va crede nimeni.Ori, haide, galop, luati-o la picior odata ca de-aia nu mai putem noi! Cit despre PDL, ne-ati face un mare serviciu sa va luati catrafusele, va las palaria in pace!
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
ai sictir, bozgor imputit
+15
nu plecati voi de la guvernare cum nu pleaca javra de langa macelarie....
Publicat Joi, 15 martie 2012
+Răspunde
Recomandate
Dodon, despre Băsescu: E un pericol mare
Publicat acum 17 ore şi 37 minute
Ce face Iohannis cu legea salarizării bugetarilor
Publicat acum 15 ore şi 51 minute
Grindeanu, afirmație surpriză despre protestatari
Publicat acum 12 ore şi 10 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
26 articole/ Actualizat Duminică, 25 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
132 articole/ Actualizat acum 19 ore şi 24 minute
Ioan Buduca

Nu cred că sunt mulți pesediștii care, citind sau răsfoind programul lor de guvernare, au înțeles în ce afacere ne aflăm cu acest proiect de țară.

Ioan BuducaPublicat acum 9 ore şi 30 minute