„Marș pentru viață” în mai multe oraşe din România

Sâmbătă și duminică în mai multe orașe din România se desfăşoară cea de-a patra ediție a „Marșului pentru viață”. În acest an manifestarea are ca temă „Adopția, o alegere nobilă”.

„Tema pe care am ales-o în acest an este „Adopția, o alegere nobilă” și are ca scop promovarea adopției. Am ales această temă pentru că vrem să reparăm ceva. Spunem despre copii că sunt un dar, o bucurie, că ei sunt viitorul, dar de viitorul unora dintre ei ne îngrijim prea puțin, iar de al altora, chiar deloc”, a declarat Alexandra Nadane, președinta Asociației Studenți pentru viață.

Marșul are loc sâmbătă şi duminică în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Balș, Brașov, București, Buzău, Cluj, Caracal, Constanța, Corabia, Craiova, Deva, Dorohoi, Drăgănețti-Olt, Fălticeni, Galați, Giurgiu, Iași, Ocna Mureș, Onești, Oradea, Pașcani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Slatina, Suceava, Târgoviște, Tg. Jiu, Tg. Neamț, Tg. Mureș, Timișoara, Tulcea, Zalău

În Capitală, marșul este programat sâmbătă, de la ora 14,00, pe traseul Piața Unirii (parc) — Parcul Tineretului, intrarea Șincai.

Între orele 15,30 și 16,00 pe scena amplasată în Parcul Tineretului urmează să fie prezentate câteva povești ale unor familii care au adoptat copii, dar și ale unor copii care au fost adoptați.

În încheierea „Marșului pentru viață”, după ora 16,00, în Parcul Tineretului este programat un concert de susținere.

Acţiunea este coordonată de Asociația Studenți pentru viață.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.