Mărturii de la concertul groazei

Zeci de oameni care spun că au fost prezenți la concertul Carla’s Dreams de vineri seară susținut la Mall Galeria din Piatra Neamţ reclamă pe pagina de Facebook a formației condițiile improprii în care acesta s-a desfășurat. Concertul a fost întrerupt, după ce spectatori au leșinat. Trupa spune că decizia de a opri concertul îi aparține. Nouă oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit ISU Neamț.

Iată câteva dintre mărturii:

Gaby Gherman Am fost la Galleria Piatra Neamt să vă vedem. Din păcate organizarea a fost sub orice critică și ne pare rău că s-a încheiat așa. Haos total, nici nu se putea respira, o mare de oameni care se călcau în picioare. Dacă se întâmpla ceva nu puteam ieși de acolo. Nu trebuia să fie permisă organizarea concertului în interior. Ați luat o decizie corectă și sper să luați măsuri legale în acest sens.

Robertutza Roby Am fost si eu acolo … Nu mai puteam respira si eram la pizzeria de langa … Multumesc Stefan Onica ca mi.ai salvat viata … cadeam lată daca nu era el … 2 dintre prietenele mele s.au simtit extrem de rau … una aproape a lesinat si a trebuit sa plece si cealalta a avut o criza … biata de ea plangea … urat de tot , e foarte bine ca ati oprit concertul … dar sper sa mai veniti lentru ca toti va iubim mult si … chiar nu vrem sa nu mai veniti doar din cauza acestui eveniment … data viitoare daca va fi La Curtea Domneasca sau in parcarea spatioasa a Galleriei , va fi cel mai tare concert Everrrrr ! Totusi va multumim ca ati venit si ca ati depus un efort sa ajungeti , sunt sigura … ati repetat si multe alte lucruri … dar prima oara ati fost oameni pentru ca daca voi continuati sa cantati … multi oameni chiar isi pierdeau viata , nu doar constienta

Laura Grama Am fost si noi cu copiii acolo, a fost nebunie curata, brusc mi-am amintit de Colectiv…un prieten din grup a sunat la 112 si i s-a raspuns: daca nu sunt victime, cum sa oprim concertul? pentru ce? asa ceva e de neiertat, lumea se calca in picioare, se putea intampla o nenorocire acolo! Multumim ca ati oprit concertul si, poate, asa, ati salvat multe vieti

Octavian Cojocariu Aproximativ toți prietenii cu care am stabilit ca vom merge la acest concert erau siguri ca acest concert va avea loc în parcarea Mall-ului așa cum a fost pana acum. Nu știu ce a fost în capul lor. Ceea ce m-a durut enorm de mult este suferinta oamenilor care au leșinat . Am încercat sa intru mai aproape de scena și am văzut un băiat care alerga prin mulțimea uluitor de uriașă, cu o fata fara cunoștință. Acest moment mi s-a părut îngrozitor. Mulțumesc ca măcar tu ai fost înțelegător și chiar ai încercat sa salvezi situația.

Mädälina Atudoreï Am fost una din victime, am stat pana la ora 23 in spital, mi se pare foarte corect ca s-a intrerupt concertul…putea fi mai rau…

Alexandra Alinaa A trebuit sa plec de la concert din cauza spatiului. Imi pare rau ,sper sa nu iti fi facut o parere proasta despre orasul nostru. E vina organizatorilor care nu ii duce capul niciodata!!!

Ioana Anastasia Mitrea Concert intr-un mall foarte mic, 2 mii de oameni, aer insuportabil. Ne-am facut de ras total! Bine ca ati actionat rapid, si ati anulat „concertul”.

Toti se impingeau in fata, dar nu aveau unde sa mearga. Haos total! Mi se facuse rau, fara aer, noroc ca langa era EXIT-ul si am iesit…

Linu Liliana A fost o bataie de joc….fiica mea a ajuns la urgenta…..

Irina Rasiga Am venit din Iasi cu doua prietene pentru concertul vostru, am fost la concertul vostru in Bucuresti la Arene, am fost in Iasi la concertul vostru din aprilie, va urmaresc concertele pe care le postati dar asa ceva nu am vazut la nici un un spectacol, la nici un alt artist. La ora 19.30 am iesit din Infern pentru ca stateam in primele randuri … nu aveam aer sa respiram si lumea se calca in picioare iar cand ati ajuns voi pe scena cred ca a fost moarte de om. Mai bine decat cum ati procedat voi nu se putea. Ati avut doau tentative de a normaliza cumva lucrurile dar cand ati vazut ca lucrurile scapa de sub control ati oprit totul la timp. RESPECT pentru ca inainte de toate sunteti oameni si va pasa. Iar cand NE CUPRINDETI chiar o faceti cu tot sufletul.

Georgiana Buraga Dacă nu se oprea concertul, nu as mai fi iesit de acolo, doar daca lesinam. Insa chiar daca muream, tot nu se ferea nimeni. Toata lumea se astepta ca acest concert sa se desfasoare afara, insa organizatorii au decis sa ne faca o „surpriza”. #Respect Carla’s Dreams, #rusineorganizatorilor.

Carinaa KSoo Proastă organizare,faza e că nu e prima oară când se intâmplă chestii de astea la concerte ținute la Galeria Mall. Organizatorii puteau bine mersi sa il faca afara,mai aveam si noi putin aer.
Am primit atatea coate in gura si in burta doar pentru ca voiam sa ies. Acum din proasta organizare,ne facem de râs orasul. Am ajuns pana si la ştiri..Sper sa mai vii la Piatra Neamț,Carla’s. Si data viitoare sa incercam sa nu mai facem un al doilea colectiv.

Bogdan Apostol Locuiesc in P Neamt de aprox 11 ani, dar asa ceva nu credeam ca pot vedea, mai ales dupa tragedia COLECTIV…intrebarea mea este: Cu sau fara aprobare ISU,Pompieri,Jandarmerie,Politie (locala si municipala),etc, DE CE stateau TOATE aceste „organe de stat” LA INTRARE si au lasat șa intre ore in sir atatia oameni intr-un spatiu FARA aerisire stand la etaj aprox 4 pers pe metru patrat?????? P.S. Felicitari Carla”s Dreams, ma dezamageai DOAR daca continuati in acele conditii de genul Colectiv.

C Odette Ioana Cat timp intrarea este libera, oricine ar trebui sa isi puna un semn de intrebare. Suntem totusi in Romania. Cand se spune „este gratis” sare toata lumea. Ce este drept vinovatii sunt cei care au organizat in acel mall care din punctul meu de vedere nu se poate numi asa, insa daca nu poti rezista in multime nu te duci. Este normal ca au fost multi oameni deoarece dupa cum am spus a fost pe gratis.

Angajat al mall-ului, citat de televiziunea Digi 24: „Nu s-a putut vedea nimic. Nu se mai putea ieşi din nicio parte. Era blocat tot. Era prea multă lume. Dacă aici e spaţiu de 300 de oameni şi au fost 3.000. Vă daţi seama. Au fost prea mulţi. Aseară dacă veneaţi… Dar nu puteaţi intra. Erau până la scări. Nu puteaţi să ajungeţi.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.