Masa de înfăşat – un obiect extrem de util pentru lăuze

Achiziţionarea unei mese de înfăşat devine din ce în ce mai mult o obligativitate pentru proaspetele mămici, mai ales că modelele propuse pe piaţă vin sub forma unui dulap pe roţi care include un suport pentru înfăşat şi schimbarea scutecului, unul pentru prosop, dar şi o cădiţă prevăzută cu un furtun de evacuare a apei. În plus, acesta mai are şi două rafturi generoase pentru depozitare, acoperite cu PVC pentru o curăţare uşoară.

Fie că le găsiţi cu denumirea de blat de înfăşat, fie de masă de înfaşat, aceste obiecte de mobilier sunt foarte atrăgătoare cromatic.

Rafturile cu care sunt prevăzute şi salteaua sunt acoperite de materiale impermeabile, putând fi folosite fără probleme şi în încăperi unde umiditatea este ridicată (cum e cazul băii). În plus, salteaua este capitonată, detaşabilă şi prezintă margini de protecţie suprainaltate. Cadrul este foarte rezistent, având un dispozitiv de blocare a roţilor.

Unele modele pot prezenta şi suporturi pentru cosmetice sau chiar comode cu masă de înfăşat.

Acestea din urmă pot fi folosite şi pe post de bibliotecă după ce copilul împlineşte 2 ani.

Un alt model de masă de înfăşat folosit de către multe mămici este şi cel alcătuit dintr-o saltea lavabilă care se poate folosi pe ambele părţi, aşezată într-un suport din plastic. Ea este uşor de transportat şi se poate fixa atât pe cadă, cât şi pe pătuţul copilului. Fiind elemente detaşabile, saltelele le puteţi schimba după bunul-plac oricând doriţi, piaţa fiind extrem de ofertantă când vine vorba de saltele. Astfel, puteţi găsi saltele de înfăşat cu sau fără întăritură, saltele de înfăşat cu capăt închis, saltele rigide sau saltele moi.

În plus, o masă de înfăşat respectă cerinţele de concentraţie ale substanţelor chimice şi ale articolelor de îngrijire (EN 12221).

Aşadar, dacă v-am convins să vă achiziţionaţi o masă de înfăşat, trebuie să ştiţi că pe piaţă puteţi găsi diferite modele.

Fie că sunteţi dintre clienţii care preferă să facă shopping online sau, din contră, vă place să hoinăriţi prin magazine, puteţi beneficia de reduceri la aceste produse dacă ştiţi să vă orientaţi unde trebuie.

Tocmai pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi a dumneavoastră, magazinul Noriel vă propune mai multe modele, la care, dacă le achiziţionaţi online, veţi beneficia şi de reduceri. În afară de asta, produsele beneficiază de o garanţie de 12 luni, putând de asemenea să vă bucuraţi de transport gratuit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.