×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 36 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 23 august 2017, 10:53
EUR (€)
-0.0014 ↘
4.5867 RON
USD ($)
-0.0073 ↘
3.9006 RON
• • •
Reacții
Masacrul creştinilor de la Manchester: ce spun foşti şefi ai CIA
JamesWoosley, directorul CIA al fostului preşedinte american Bill Clinton, la Fox News, SUA, 22 mai 2017
JamesWoosley, directorul CIA al fostului preşedinte american Bill Clinton, la Fox News, SUA, 22 mai 2017

„Lucrurile încep să se limpezească. Cred că islamicii radicali au decis să meargă cu atacurile teroriste până la capăt, şi că urmează să vedem şi alte orori. Şi mai cred că, avem acum un preşedinte care a spus foarte clar, că este în război cu teroriştii şi eu, personal, sunt încredinţat că se ţine de ce a spus. Trump le spune teroriştilor pe nume, cei RĂI. Niciodată, în trecut, n-am avut o asemenea situaţie. Niciodată, în toţi cei 8 ani de Administraţie Obama, n-am avut un preşedinte care să ducă, şi să vrea să câştige un război contra lor. Iar acum, avem un preşedinte care le-o spune pe şleau teroriştilor, le spune că le-a declarat război”, asta a afirmat despre ultimul masacru al creştinilor, de la Manchester, Marea Britanie, James Woosley, directorul CIA al fostului preşedinte american Bill Clinton (1992-2000), la Fox News, o televiziune deloc prietenoasă preşedintelui Donald Trump.

Când a rostit ultimele sale cuvinte, a fost „tăiat” brutal din emisiune de Shepard Smith, realizatorul ei, cu tot felul de ameţeli dar, apoi, a revenit o clipă şi a spus: „ Cred că tipul (Trump, n.n) vorbeşte foarte limpede”

În ultimul sfert de secol (1992-2016) democraţii liberali americani au avut la Casa Albă doi preşedinţi: Bill Clinton (1992-2000) şi Barack Obama (2008-2016). Ambii, au avut doi directori CIA, James Woosley şi John Brennan. Aceştia din urmă au spus, amândoi, că Donald Trump face sens, atunci când vorbeşte de problema existenţială nr. 1, de azi: masacrul creştinilor de către extremişti islamişti în propriile lor sanctuare - biserici, blocuri-turn, mall-uri, săli de teatru, metrouri de mers la servici pentru mame şi taţi şi întâmplări muzicale pentru copii, din Egipt, America, Rusia şi UK.

Radu TomaPublicat Miercuri, 24 mai 2017
4883
 | 9
 | 21
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Hitler
0
Fratica, inseamna ca asta a vrut America - romanii in control, mita de la Iohannis si vrajeala conflictului cu Lumea a Treia, pe care o crezi doar pana citesti ca Xinhua are un articol despre un ciudat din Romania. ASTA VREA OMENIREA DE DEASUPRA SI DE DEDESUBT!
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+6
MOARTE SI DISPARITIE TOTALA A JIHADISTILOR BARBARI FARA OMENIE FARA TRATATE CONVENTII ETC PENTRU CA ACESTE ANIMALE ISIS NU RESPECTA NIMIC !!!!!!!
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Gheorghe Gospodaru
+4
Cred ca Soros e folosit pe post de incasator.In numele lui sectiuni din servicii isi fac de cap.Coldea a fost lasat sa experimenteze jocuri politice.Maior trebuie tras la raspundere pentru asta.Vantul in panze pe care l-a avut Kovesi a fost suflat din SRI.Presedintele nu vrea sa recunoasca public enorma eroare pe care au facut-o serviciile.S-a schimbat omul in SRI dar a ramas metoda.Greu de crezut ca Soros le face pe toate si ceilalti stau si se mira cat de inteligent e Soros.
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Gheorghe Gospodaru
+8
Nu incercati sa transformati terorismul intr-un razboi religios. Cat despre seriozitatea afirmatiilor lui Trump dovada este ca vinde arme in fieful teroristilor -Arabia Saudita. Adica sa nu se mai chinuie ISIS sa le caute, sa le aiba la indemana. Cititi cu atentie declaratiile lui Trump care mai curand ameninta state decat teroristi. Ultimul lui spectacol cu 23 de lovituri valide din 59 de rachete e graitor. Cat timp ii numeste pe teroristii sirieni partea democratica a razboiului nu ne asteptam la o lupta serioasa impotriva ISIS. E de neinteles de posturi TV romanesti au aceesi viziune cand e limpede ca USA are alta tema in Siria.
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
lunetistu @ Gheorghe Gospodaru
+2
` E de neinteles de posturi TV romanesti au aceesi viziune ` Din cauza de cine si cit da banul mercenarilor din media romaneasca `unde se pare ca sorosi este singurul sponsor . Sistemul nu este sponsor ca are `organele `care `sponsorizeaza` in locul lui , 2-3-5-10 ..ani cu executare . Este doar indulgent cu docilii si bunii executanti .
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Ghita Bizonu'
+5
Da crestinii din Sira nu se pun ?!
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Ţăranul
+6
Toma , atenţie ... ! 1. Cine ţi-a spus ţie că nefericiţii decedaţi sunt creştini ... ? A fost publicată o statistică ... ? 2. Pe Trump e posibil să-l încurce contractul de sute de miliarde de usd cu Arabia Saudită ... , în a face ceva înpotriva teroriştilor ... ! Tu ce crezi , ce alegere vor face americanii între a palpa vreo 400 de miliarde de usd şi a sacrifica periodic cîteva zeci de nevinovaţi , mai ales că cei mai mulţi nu sunt americani ... ?!
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Mario
+8
Fox News a fost singura televiziune prietena lui Trump in timpul campaniei electorale si nu vad de ce si-ar fi schimbat orientarea. "Face sens" nu suna romaneste, incercati 'are sens' sau 'are logica'.
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Patefon uzat
-8
Placa ( discul ) e zgaraiata rau , Toma Necredinciosu ne-a impuiat urechile cu " Radu mamii , Radule ", trebuie schimbata placa , pentru cateva copeici in plus pierde auditoriul ....De admirat clementa dovedita de " Cotidianul " , INCA nu este " taiat " din ameteli .
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Eduard Dracul
+13
"Iar acum, avem un preşedinte care le-o spune pe şleau teroriştilor, le spune că le-a declarat război" -James Woosley Se vede de la o posta ca este fost director CIA. Are impresia ca toti oameni sunt vite nu gandesc, si uita repede. Sa ii reaminteasca cineva acestui clovn american ca in 2001 dupa daramarea turnurilor gemene de administratia Bush, Geroge W a declarat razboi terorismului. Mai pe romaneste "omoram pe cine vrem cand vrem daca nu e de partea noastra si nu executa ce spunem noi!" ISIS = Intreprinderea de Scule, Instalatii si Sisteme americane :P terorismul e pentru prosti. daca nu au finantare nu au cum sa isi cumpere arme. deci MACANE!
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Ţăranul @ Eduard Dracul
+9
Iarăşi mă obligi ... să fiu , total de acord , cu ce spui ... ! Al dracului adevăr ... !
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Robert @ Eduard Dracul
+7
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca armele si explozibilii au regim special. Deci daca teroristii se pot aproviziona, inseamna ca sunt clienti agreeati.
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
giku
-3
Exact. 'Face sens'...
Publicat Miercuri, 24 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Hai la lupta cea mare!
Publicat acum 14 ore şi 43 minute
Macron, așteptat la București cu un protest
Publicat acum 17 ore şi 14 minute
Toate tunurile lui Pop pe o facultate celebră
Publicat acum 16 ore şi 13 minute
Demisie surpriză din PNL
Publicat acum 13 ore şi 24 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Buduca

Nu vreau să spun nimic prea direct, dar cer să fie conștientizat faptul că ar fi necesară o anchetă parlamentară pentru reconstituirea istoricului acestui draft și a culiselor politice care au condus la transformarea lui în lege.

Ioan BuducaPublicat acum 14 ore şi 15 minute