Mazăre, tratat ca un erou în noaptea de Înviere

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost întâmpinat, sâmbătă noapte, în campusul social Henri Coandă, din municipiu, de peste o sută de persoane care l-au aplaudat şi îmbrăţişat înaintea slujbei de Înviere la care primarul a participat.

Mazăre a primit şi o diplomă pentru „cel mai curajos primar”.

Primarul a asistat la toată slujba din biserică, a fost primul care a primit lumină, după care ceremonia religioasă a continuat câteva minute în faţa lăcaşului de cult, Mazăre fiind aşezat chiar lângă preot, transmite corespondentul Mediafax.

La finalul slujbei, preotul i-a transmis primarului că toţi locuitorii din campusul social Henri Coandă se bucură că a venit aici şi i-a mulţumit pentru acest lucru.

“Vă mulţumim că aţi fost alături de noi, Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă dea sănătate şi să să vă ajute”, i-a transmis preotul.

Preotul i-a oferit apoi microfonul lui Radu Mazăre pentru a spune câteva cuvinte mulţimii, însă primarul a refuzat în primă fază, după care a rostit la staţia de amplificare doar „Hristos a Înviat”!.

Mazăre a declarat apoi jurnaliştilor că a preferat să vină în noaptea de Înviere în campusul social Henri Coandă pentru că aici se simte mai aproape de ceea ce înseamnă Dumnezeu.

El a afirmat că s-a spovedit Arhiepiscopului Tomisului şi că a trimis o icoană foştilor colegi de celulă din arestul Poliţiei Capitalei.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.