Meleșcanu, întrebat dacă a fost ofițer acoperit

Teodor Meleșcanu, fost director al SIE, în prezent candidat independent la președinție, a susținut sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că nu a fost niciodată ofițer acoperit.

„Este aberant, dacă ești șef nu ești acoperit. Nu am fost nici ofițer activ, nici acoperit, nici descoperit, nici înainte, nici acuma, nici în viitor. Cred că v-am răspuns suficient, e clar. De altfel, am trei mandate de senator, de fiecare dată când mi-am depus candidatura a fost verificată și de CNSAS, și de toți ceilalți. Dacă era ceva ați fi aflat demult”, a spus Meleșcanu, la TVR, întrebat dacă el este candidatul care a fost ofițer acoperit.

Chestionat totodată dacă că este benefic sau nu ca un viitor șef de stat să fi avut legături cu un serviciu secret, fostul director al SIE a răspuns că depinde de modul în care este folosită această calitate. „Dacă este folosită în campanie electorală împotriva unor competitori sau a altora, sau în politică, sau pentru crearea de false majorități prin soluții imorale, cum se spune, acesta este un lucru rău. Dacă le folosește în interesul țării este un lucru foarte bun după părerea mea”, a spus Meleșcanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.