×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 26 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 20:48
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Țara noastră, ”solidară” în problema imigranților
Meleşcanu: România este pregătită să primească refugiaţi

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a declarat, vineri, că România a avansat o ofertă de a primi 1.942 de refugiaţi din Grecia şi Italia, în condiţiile în care în ţara noastră există deja în jur de 700 de refugiaţi.

„Recent, am făcut o ofertă pentru 1.942 de refugiaţi din Grecia şi din Italia, pe care îi putem reloca în România. Avem deja pe teritoriul nostru cam 700 de asemenea refugiaţi, dar pe lângă aceste lucruri vreau să vă spun foarte direct că România participă masiv la operaţiunile din Marea Mediterană pentru oprirea afluxului de refugiaţi şi salvarea celor care se încumetă la asemenea acţiuni”, a declarat ministrul de Externe Teodor Meleşcanu, la Realitatea Tv.

Meleşcanu a mai afirmat că România şi-a exprimat solidaritatea în problema privind refugiaţii, deşi nu a fost de acord cu stabilirea unor cote fixe.

„Evident că problema migraţiei şi a refugiaţilor sunt două categorii distincte. Primii sunt refugiaţi din motive politice, din cauze de război dar există şi o migraţie cu caracter economic, mai ales din ţările cu regimuri eşuate, cu condiţii de viaţă foarte grele. România şi-a exprimat solidaritatea, deşi am mers pe ideea că nu este normal sa avem cote fixe. În acelaşi timp, ne-am manifestat disponibilitatea de a primi un anumit număr de refugiaţi”, a mai spus Meleşcanu.

Paul DumitrescuPublicat Vineri, 18 august 2017
5334
 | 1
 | 58
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
livia
+3
Sistemul criminal securist din care face parte si securistul /comunist Teodor Melescanu vrea islamici in tara pentru a -si crea o armata de asasini iohannisti impotriva romanilor. In curand etnicii sasi, autodeclarati neonazisti vor fi intregiti de etnicii islamici cei ce sunt distrugatorii Europei civilizate.
Publicat Luni, 21 august 2017
+Răspunde
jack
+2
aducetii sa inceapa cu atentate si la noi....desteptii invata pe pielea altuia...prostu nici pe a lui...
Publicat Luni, 21 august 2017
+Răspunde
leo
+3
fiecare romm, de la strehaia, la urziceni, din ploiesti, la oravita s-a oferit sa ia in gazda 2 migranti pt ca vilele lor nu platesc impozite si au turle ce pot asigura conditii minimale!!
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
cazarea
+1
DOAR 1942? VINE CULESUL PORUMBULUI, SFECLA E ZAHAR, VIILE, ZOOTEHNIA, FERMELE DE PORCI, VACI, etc.VINE IARNA, GERUL, CAZAREA???
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
Realistul
+7
44% din romanii angajati au salarii nete minime pe economie de 1100lei, 80 %din salariati sunt retribuiti cu sume intre 1100lei si 2250lei. Unui refugiat statul roman ia garanteaza un ajutor de 1600lei/ luna, asistenta medicala gratuita inclusiv stomatologica( in romania doar 5% din populatie isi permite luxul sa trateze o carie dentara la medicul stomatolog, datorita privatizari de 100% a acestui segment, statul nu aloca un leu sotomatologiei,iar veniturile populatiei sunt extrem de mici sa acopere aceste servicii medicale exclusiv private), refugiatul beneficiaza de masa casa gratuita plus programe de calificare si formare profesionala gratuita, la care se mai adauga haine si ajutore extracomunitare. Deci romanul usor , usor devine cetatean de mana a doua in propria tara. Planul Kalergi nu ocoleste romania...
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
io
+6
Cand o sa acereti democratie de jos in sus si nu de sus in jos cum avem acum, vom scapa de colonizatori !
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
Ardeleanul
+13
Constitutia Romaniei spune clar ca este interzisa aducerea in tara a unor grupuri de populatii. Cine incalca constitutia este tradator de tara.
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
Ardeleanul
+14
melescane, sa-i cazezi la tine acasa si pe banii tai pe islamisti. La fel si pemtru iohannis si tudose. Ai aprobarea poporului ROMAN sa faci asemenea oferte ? Daca nu, esti un tradator de tara. Ai pus tara si poporul roman in pericol de moarte. Sa nu mai spunem de costuri. Un imigrant islamist primeste casa si masa si o suma de 1.300 lei, lunar. Sute de mii de romani au pensii de sub 500 lei. Romanii pot muri de foame, dar islamistii sa traiasca boiereste, fara sa munceasca nimic.
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
MAE, Cimitirul elefantilor
+13
Pina acum credeam ca tataie asta, prototipul securistului zaharisit, doar face pe prostul, din timiditate sau viclenie ascunzindu-ne o infima doza de inteligenta. Acum sint sigur ca nu face pe prostul, chiar este.
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
Dragos
+14
Eu cred ca obligatia de a ajuta acesti oameni( migranti/refugiati) revine statelor foste colonialiste care le-au exploatat la sange sute de ani... Nu imi aduc aminte ca atunci perfidul Albion sa faca ceva si pt noi ... Asa doar "din spirit de solidaritate" .... Adica la obligatii suntem egali cu UK, Franta, Germania, Olanda etc... Dar cand e vorba sa fim tratati si la beneficii ramanem sa strangem resturile... Oare de ce Polonia si Ungaria fac tot ce fac in interesul lor national!? Vad ca sunt bine mersi si in UE si in NATO...nu au nevoie de vize pt SUA etc....
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum o oră şi 5 minute