Merkel lui Obama: Putin a pierdut contactul cu realitatea

Președintele rus Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a spus cancelarul german Angela Merkel  preşedintelui americane Barack Obama duminică seara, după convorbirea telefonică pe care o purtase înainte cu liderul de la Kremlin.

După discuția cu Putin, Merkel l-a sunat pe Obama și i-a spus că „nu este sigură că Putin este în contact cu realitatea”. „Se află într-o altă lume”, a spus ea, conform The New York Times, care citează surse bine informate.

Merkel a avut duminică seara o discuție telefonică  în urma căreia Putin a acceptat negocieri pentru soluționarea crizei din Ucraina.

Potrivit AFP, Putin a acceptat inițiativa acesteia privind crearea unui ‘grup de contact’ pentru începerea „dialogului politic” cu privire la situația din Ucraina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.