×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 03:53
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Merkel o laudă pe Hillary Clinton
Angela Merkel
Angela Merkel

Angela Merkel a lăudat-o pe Hillary Clinton, candidatul democraților pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite, în timp ce a dat un răspuns rapid și scurt că "nu-l cunoaște" pe candidatul favorit republican Donald Trump, într-un interviu urmând a fi publicat duminică, notează agenția DPA.

"Îi admir lunga experiență politică, poziția asupra drepturilor femeii, familiilor și îngrijirii sănătății", a declarat Merkel ziarului Bild am Sonntag potrivit unor fragmente publicate sâmbătă.

"Admir gândirea ei strategică și faptul că este un susținător al parteneriatului trans-atlantic", a adăugat cancelarul. "Ori de câte ori am
lucrat cu Hillary Clinton, a fost o mare plăcere", a remarcat ea.

În legătură cu candidatul miliardar Trump, Merkel a declarat: "Eu nu-l cunosc personal". În ceea ce privește criticile dure ale lui Trump la adresa politicii ei migratorii, cancelarul german a spus: "Nu văd niciun motiv să-i răspund", mai notează DPA.

Constantin DuţuPublicat Duminică, 06 martie 2016
2125
 | 1
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Stan Ion
0
Cit de jos s-a coborit incit accepta sa apara in presa cu poze super retusate de cind avea 19-20 de ani. Ca acum este o ruina arheologica care ar trebui sa fie pusa intr un muzeu.
Publicat Joi, 10 martie 2016
+Răspunde
IQ100
0
glasul sangelui...
Publicat Luni, 07 martie 2016
+Răspunde
Nicu I.
+4
Asta inseamna ca ar fi bine sa iasa Tramp ??
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Ileana Rollason
+6
Merkel si Hitlery : hârbul si oala sparta.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
wer54
+7
Merkel nu are mana buna la asa ceva. L-a sustinut si pe Sarkozy si a pierdut alegerile. Eu m-as lipsi de sprijinul sau admiratia ei. O sa fie la americani cum a fost in Romania, cand in "finala" au ajuns Iliescu si Vadim Tudor, sa ai de ales intre ciuma si holera.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
SaakasBilly
+6
Eu vorbesc dar se pare ca nimeni nu aude !! Sau poate dezinformarea in directia asta curge ,ca sa credem ca in ricania e un sistem democratic unde directia politica e aleasa de poporeanul de rand !! In imperiul rican ca in orice imperiu ,cetatenii sunt privilegiati ,asta e clar ,chiar foarte privilegiatzi daca-si vad de treburile lor ,dar un imperiu' care e intins cu trupe si baze militare pe tot globul nu poate fi democratic ,pentru ca e impotriva logicii si a bunului simtz !! Nu poti mintii si nedreptatii restul populatiei pamantului si sa numesti asta ..."democratie !! Deci nu fi-ti naivi,chiar daca ar deveni prashadinte rican domnul Tenzin Gyatso adeca Dalai Lama(chit ca si asta e omu' lor),sau s-ar reinvia cu tehnica ricaneasca domnul Mahatma Gandhi,nu s-ar schimba absolut nimic in politica de expansiune,minciuna,crima si genocid ,al imperiului rican !! In cel mai bun caz ,daca si-ar lua rolurile in serios nu s-ar mai intampla ca si cu domnul Kenedy, fratzii si tot familionu' lui,ci cum au dat declaratzii domni generali din armata ,efectiv nu l-ar baga nimeni in seama !! Adeca pa' prashadinte,adeca pe comandantul suprem ,shafu' lor ...cum ar veni !!Deci prashadintili' e marioneta,da ordin exact ce zic aia din umbra si tzine de stampila cum i se dicteaza !!
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Miranda Veracruz Delahoya Cardinal
+12
Lucrurile stau exact pe dos : Clinton ar trebui sa-si exprime admiratia pentru Merkel . Caci Merkel a reusit deja sa ruineze un continent , pe cind Clinton mai are de muncit pina sa puna pe butuci America . Talent pare sa aiba . Deocamdata se impiedica de Trump , pe cind Merkel nu se mai impiedica de nimeni . Hollande nu conteaza , e o leguma vie , iar Cameron in curind ii spune pa si pussy . Noroc cu Orban al Ungariei, care-i mai trage cite o scatoalca in timpul liber ca s-o trezeasca la realitate .
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Lulutza @ Miranda Veracruz Delahoya Cardinal
+8
Wooww , omoiu care a musulmanizat Europa si are credibilitate zero , incearca sa o ajute pe Hillary =))) , geaba mamaie , Trump e deja PRESEDINTE !
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Zoe
+19
Lauda lui Merkel nu face dacat sa confirme lipsa totala de valoare a Hlarei Clinton.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+13
Cred si eu ca Merkeloaica are respect pentru zgripturoaica din America, aia, dupa cum arata, ar putea sa-i fie bunica ! Nu sint nici "fan Trump", dar fereste-ne Doamne de cotoroanta, sa ajunga la butoane (inclusiv la "ala rosu'" ! Imi amintesc si acum cind cu atacul impotriva vizuinii lui Bin Laden, cind stateau toti smecherii de la Washington si se holbau ca la jocuri video ! Daca ati urmarit-o pe Hitlery, mai avea putin si chestiile astea cu razbelul o aduceau in pragul orgasmului, cred ca ar fi fost in stare sa ceara si reluarea !
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
SaakasBilly @ ILIE DE LA SCULARIE
+2
"dupa cum arata, ar putea sa-i fie bunica ! " stai linistit ca si poza fetitzei Merkel e din perioada de ...pubertate !! Dar la putin i se face din photoshop ...bot de lup ,sau apare dormind !! Si Trump seamana cu un rozator uriash !! Cred ca "hilara " ar oripila pe toti si ar speria precis copii ,dar nu e aratata asa in direct ,am auzit ca se folosesc de holograme si la aparatiile de scena !! e un ceva mumificat...in realitate !! O fi fost ceva,candva, cu niste secole in urma,dar nu mai traieste nimeni sa confirme...ceva !!
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Ileana Rollason @ ILIE DE LA SCULARIE
+6
@Ilie de la Scularie : atacu' ala la care se holbau cu totii, crezi c-a fost adevarat ? n-a fost decât, asa cum si spui, un joc video. Ben Laden, agentul CIA, n-a existat decât în fotografii, n-a fost decât instrument de intox, o piesa maruntica-ntr-un angrenaj complicat. Madama care-i urmarea "moartea" la TV (sic!), era, într-adevar, cuprinsa de orgasmele ei obisnuite în situatii sadice. Numai ca nimeni n-a vazut si filmul la care se uitau tipa si Obama. Crede (ca Ben Laden ar fi existat si murit în Pakistan) si nu cerceta.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Rebeca@Ileana Rollason @ ILIE DE LA SCULARIE
+2
Cum adica n-a existat Bin Laden? Ba a existat in spatiul imaginar si a si produs puternice efecte in spatiul real. A fost, fortand putin comparatia, ca si Mos Craciun, car pentru adulti nu exista, dar exista pentru copii iar darurile sunt reale. Asa a fost si cu Bin Laden. Turnurile demolate prin implozie au fost reale. Bin laden a avut cetatenie Saudita, dar americanii au atacat Afganistanul drept razbunare. Intortocheata este logica politicii americana, nu trebuie sa fie logica sau reala ci sa produca efecte reale, daruri multe pentru magnati si corporatii.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Anjelika,sultana UE autoincoronata
+15
Ea va face pt Satele Unite ceea ce am facut eu ot UE, chemandu-i in Ghermania pe toti tuciurii din africa si asia, pe banii cetatenilor nostri !
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 8 ore şi 10 minute