Mesaj pentru elevi de la ministrul Funeriu

Ministrul Educației Daniel Funeriu continuă să-i avertizeze pe elevii care vor susține examenele din cadrul sesiunii din toamnă de la BAC 2011. Funeriu le-a transmis absolvenților de liceu înscriși la sesiunea a doua de la BAC 2011 că dacă nu vor promova examenele vor „merge în câmpul muncii”.Daniel Funeriu a precizat că mulți dintre cei care susțin sesiunea din toamnă de la BAC 2011 au învățat deja o meserie. „Cei care nu vor lua BAC-ul vor merge în câmpul muncii. Își vor găsi un loc de muncă, pentru că mulți dintre ei au învățat o meserie în școală”, a spus Daniel Funeriu la Realitatea Tv.

Nu este prima dată când ministrul Educației le transmite un mesaj elevilor care vor susține sesiunea a doua de la BAC 2011. În urmă cu câteva zile, Funeriu a precizat că examenele vor fi luate doar de către elevii care vor învăța. „Cei care au învăţat vor lua bacalaureatul, cei care nu, nu vor lua. Nivelul de exigenţă va fi exact acelaşi ca în prima sesiune, organizarea poate fi chiar mai bună, pentru că este a patra sesiune pe care o desfăşurăm. Totul este securizat pentru a doua sesiune a bacalaureatului, care va fi corectă, iar cei care nu au învăţat nu vor lua bacalaureatul”, afirma Daniel Funeriu.

Totodată, acesta i-a avertizat pe elevi că subiectele nu vor fi mai ușoare decât la sesiunea din vară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.