Mesaje de Paște pe care le puteți trimite celor dragi

Vă prezentăm o selecție a celor mai drăguțe mesaje pe care le puteți trimite celor apropiați cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști.

– Cu lumânări aprinse și sufletul curat să spunem împreună Hristos a Înviat!

– Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat! 

– În noaptea de Înviere clopotele bat, iar eu îți spun cu drag Hristos a Înviat!

– Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

– Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PASTE FERICIT!

– Iepurașul mustăcios, e de Paște norocos. Nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroșit, cozonacul, mielul fript și un Paste Fericit!

– Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

– Cei care se războiesc – să aducă pace, cei care se urăsc – să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

– Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi!

– Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

– Dumnezeu să vă ofere un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare. Paște fericit!

– Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

– Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş. Paște fericit!

– Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

– Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paști și luminoasă și bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

– Așa cum, când împreunezi două lumânări, una se vede în cealaltă, tot astfel cred că se întâmpla cu cel care primește înlăuntrul său pe Domnul Iisus” (Sfântul Chiril al Alexandriei). Lasă-te pătruns de adevărata semnificație a Paștelui. Hristos a Înviat!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.