×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 09:07
EUR (€)
+0.0027 ↗
4.5737 RON
USD ($)
+0.0252 ↗
3.8993 RON
• • •
Aceste victime...
Mesajele pe care PSD le-a pregătit pentru televizor

Un document intern al PSD obținut de agenția Mediafax arată directivele pe care comunicatorii partidului trebuie să le respecte în ieşirile publice.

"Unghiul principal: PSD se află sub asediul statului paralel. După victoria PSD în alegerile parlamentare, am asistat la continuarea unui scenariu mai vechi de folosire a PSD în interesul sistemului cu scopul de a captura statul. În România au avut loc alegeri democratice, a avut loc o campanie electorală, un partid a câştigat alegerile, o coaliţie a câştigat guvernarea, iar ţara e condusă acum de un individ din Timişoara, care s-a încuiat pe dinăuntru în Guvern şi insultă democraţia, electoratul, legile ţării", se arăta în documentul citat.

Acelaşi act prevede că PSD se confruntă cu o "acţiune politică ilegală" la care participă forţe din afara PSD şi din interiorul structurilor de putere paralelă.

"Prin instrumentarea unui nou dosar penal, sistemul a blocat posibilitatea preşedintelui PSD de a ocupa funcţia de prim-ministru. Propunerea de premier a PSD a fost respinsă (Sevil Shhaideh), apoi a fost acceptată o altă propunere, care s-a dovedit a fi cea preferată de sistem. E vorba de Sorin Grindeanu".

Totodată, se vorbeşte despre strategia în trei paşi: atacarea liderului, blocarea actului de guvernare, crearea unui pol alternativ de putere în PSD.

"Victor Ponta este adevăratul responsabil pentru eşecul USL şi, aşa cum a rupt USL, acum doreşte să rupă PSD, totul în interesul sistemului. Liviu Dragnea este omul care a închis relaţiile PSD cu Gabriel Oprea şi care a dorit o separare a politicului de servicii. (...) În acest moment, Victor Ponta este un Gabriel Oprea pentru Sorin Grindeanu. Echipa Ponta - Grindeanu pun la cale, cu sprijinul oamenilor din servicii, un nou UNPR, un nou partid balama care să facă jocurile în Parlament. Partidele se nasc din alegeri, nu în unităţi militare", se mai arată în documentul intern.

Se vorbeşte şi despre ancheta parlamentară în privinţa SIPA, dar şi despre activitatea comisiei SRI. "Statul paralel s-a speriat şi acţionează acum prin conservele Ponta şi Grindeanu în direcţia îndepărtării prin forţă, nedemocratic şi ilegal a PSD de la guvernare".

Publicat Duminică, 18 iunie 2017
1459
 | 2
 | 14
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Constantin Moldovean
0
Alexandru Băţăgui si SC First Communication SRL sa traiasca !Ura,ura,ura!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Pot sa cred pe unu care fura?
-3
Va dati seama de inaltimea morala a celui care a furat un act confidential ca sa-l faca public? Ca sa nu mai zic si de etica jurnalistului... Oamenii cu bun simt se intreaba: pot sa am incredere intr-unul care a furat?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
E corect, e exact ce se intampla
0
Foarte frumos. E corect, e exact ce se intampla. Trebuie felicitati pentru sinceritate, pentru ca nu incearca sa propage mesaje false.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
AURORA
-1
Ce mincinosi? Care STAT PARALEL? Avem un STAT de DREPT, care are si IMN: Ala cu PORTUL, cu COVORUL, il stie GHITA, PRIETENUL lui PONTA. Am mai auzit si ca urmeaza acum ca STATUL de DREPT, sa-i cheme pe DRAGNEA, TARICEANU, GHITA, la DNA, dar eu nu CRED!, ii cred mai destepti de atat,dar STIRILE FALSE... au prioritate.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Cantemir
-1
Pai nu cred ca este chiar cel mai analfabet,sunt in noua echipa "alesi" ce ,atunci cand scriu o cerere , rostesc literele ce trebuiesc scrise !!! Dar au bani cu carul si sunt cu adevarat devotati sultanului . Explicati-i voi la asa specimene cum este cu "Sansele Romaniei de a primi patruzeci de miliarde gratis" . Ce spuneti, pot asa personaje sa faca programe de accesare a fondurilor europene "beton" sa putem lua banii din prima? Intreb si eu...
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Nas'ty
0
Mai feceor de meletzian din Teleorman, se vede ca nu degeaba ai fost rerepetent, nu te duce caputzul de 0,5 bani; cu tampenile aste ai venit "pe piatza" pentru a prosti pe prosti? Nu "prnde" nici la cei cu un neuron cu exceptzia lu'servil, semianalfabeta blonda, alcoolgutza, tzatzashtirea; De geaba dai din coltz in colt ca la ciumarosie esti deja istorie si in scurt timp parnaiash!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Tiaso
0
Aaaa da.Si nici "nu este asa",se stie. Si nici stat paralel nu este, si nici agenturili...E ok,hai la culcare.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
emi
+2
Da,asa prezinta mesajul zuzele partidului,aparatoarele barbatului de stat!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+2
pe scena politică romnească actuală toţi actorii sunt simultan paraleli, dar şi secanţi la prostie...
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili
+2
Stiam, se vede de la o posta "instruirea" de la partid, am scris deja pe subiect! Aseara, la Romania TV de la ora 19 la ora 23, cele 4 gratii PSDiste, slugile lui Dragnea, alde SeRvil Shaideh, Olguta, Gabita si dna Carmen de Teleorman au aparut din ora in ora, pe rand, in studio sau prin telefon la Romania TV si au debitat aceleasi acuze si aberatii la adresa lui Grindenau si Ponta! Trebuia sa fii votant PSD ca sa nu vezi "instruirea" si directivele primite de cucoanele PSDiste de la instructorii in comunicare de la Partid! Cea care se da de gol de fiecare data e dna Carmen care CITESTE perfect, ea nefiind altfel in stare sa vorbeasca LIBER in fata jurnalistilor mai mult de 3 cuvinte inteligibile! Dar, dna Carmen citeste perfect dupa foile scrise de altii si combate si combate si acuza! Astia-s oamenii promovati de PSD, slugi instruite sa-l ridice in slavi pe Dragnea si sa-i atace acum pe Grindeanu si Ponta! Rusine, penalilor! Munca grea la PSD e azi a specialistilor in Comunicare, care trebuie sa redacteze Minciunile care vor otravi spatiul public, altfel dna Carmen ar trebui sa-si puna lipici la gura, nefiind in stare sa vorbeasca liber, parca e speriata de avioane cand intra in Palatul Victoria si e oprita de jurnalistii care ii pun intrebari! Niste incompetenti servili, slugi ale sefilor de partid care ii promoveaza si ii mentin in functii exclusiv pe criterii politice de slugarnicie fata de seful de partid! De la acesti indivizi de slaba calitate nu vom vedea vreodata o Romanie moderna si dezvoltata, niciodata! Teleormanul e modelul dupa care se va dezvolta Romania! Brrrrr!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
ignoranta este putere @ lili
0
cum poti sa te uiti la rtv, a3? brrr!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum o oră şi 38 minute
Andrei Marga

Cum cei mai mulți se consideră creștini, se poate spune că, în Europa, creștinismul este mai mult decât viziune - este însuși mediul formării și referința fundamentală. Pot fi însă luate în serios partidele și persoanele care-și afișează adesea cu emfază afilierea?

Andrei MargaPublicat acum 12 ore şi 20 minute