Mesajul transmis de Simona Halep după abandon!

Simona Halep a transmis un mesaj după ce a abandonat la turneul Trophee ClarinsNimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară, explică ea.

“Ei bine, ieri nu a fost aşa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi care persistă de la Miami a revenit şi, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aş fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară.

Mă voi odihni şi apoi voi continua să muncesc şi să cred în continuare în drumul meu. Vă mulţumesc celor care mă susţineţi, văd mesajele voastre şi înseamnă enorm pentru mine”, a scris Halep.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. Mesajul înscenării cu dopajul: vedeți, dacă nu se dopează nu poate juca. Mesajul ajunge în mințile oamenilor: big-farma poate să mă vindece dacă poate scoate campioni. Sau: numai medicamentele mă țin în viață.
    PS Dopajul nu te face mai iute, mai tare, mai rezistent! Este un studiu australian pe mii de rezultate de la JO.
    PS Mă gîndeam că poate Simona a fost lcrată de echipa feniciană a lui Murat(oglu) dar mi-aduc aminte că Simona ne arăta cum să stăm în formă arestați în case (stare de urgență). Parcă ne îndemna și la injecției.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.