Messi și-a anunțat retragerea din selecționata Argentinei

Lionel Messi și-a anunțat retragerea din selecționata Argentinei.

„Selecționata este un capitol încheiat pentru mine. Este a patra finală pe care am pierdut-o cu naționala Argentinei, a treia consecutivă”, a explicat Messi, referindu-se la eșecurile suferite cu naționala „albiceleste” în finalele Cupei Mondiale 2014 și Copa America 2015 și 2016.

„Este un moment dur pentru mine și pentru întreaga echipă, este foarte dificil. Mi-aș fi dorit atât de mult să aduc un titlu de campion în Argentina, iar acum plec fără să fi reușit acest lucru”, a explicat atacantul-vedetă al lui FC Barcelona în fața jurnaliștilor.

„Am făcut tot ceea ce am putut, dar nu e pentru mine. Am pierdut încă o finală, tot la loviturile de departajare (la fel ca la ediția din 2015 — n.red), iar acest lucru m-a afectat foarte tare”, a adăugat el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.