Michael Schumacher va fi mutat la un alt spital

Schumacher va fi mutat de la Grenoble! Decizia a fost anunțată de familia starului german. Sportivul trece prin momente mai bune, după cele 3 luni de comă profundă. În prezent, familia lui vrea să-l mute la o clinică specializată pentru a continua recuperarea, potrivit B1Tv.

Deranjaţi de mai multe zvonuri, apropiaţii lui Schumacher au decis să nu mai ofere nicio informaţie legată de starea pilotului, după ce acesta va fi mutat în clinica privată situată, cel mai probabil, în Elveția.

Familia lui vrea să-l mute pe Michael Schumacher la o clinica specializată pentru a continua recuperarea. Astfel, managerul lui Schumacher speră că speculaţiile vor înceta. Totodată, Sabine Kehm a intervenit la o televizune germană și i-a rugat pe medicii din extrerior să nu mai comenteze situația lui Schumacher.

„Familia lui Michael este extrem de supărată din cauza acestor afirmaţii, sunt medici care fac declaraţii fără nicio acoperire. Trebuie să clarificam lucrurile. Ei sunt din exterior şi nu au legătura cu cazul lui Schumacher. Sunt doar comentarii din exterior şi păreri, însă doar medicii de la Grenoble cunosc cu adevărat situaţia lui Michael”, a declarat Sabine Kehm, managerul lui Schumacher.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.