Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, s-a căsătorit în secret într-un castel din Scoţia

Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse, marţi, într-un castel din Scoţia, cu Gabriella Wesberry, mama fiicei sale de doi ani, relatează dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

După ce a avut relaţii cu mai multe vedete, printre care Catherine Zeta-Jones şi Martine McCutcheon, cântăreţul britanic a luat-o de soţie pe Gabriella Wesberry, mama fiicei sale de doi ani, Romy True.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii exclusiviste, la care au participat doar opt persoane, în castelul Fortner, din secolul al XVI-lea, situat în Glenisla, Perthshire.

Hucknall şi-a petrecut timpul pescuind în râul Tay, înainte să sosească la castel, marţi seară, logodnica sa, în vârstă de 39 de ani, fost comerciant de artă.

Hucknall şi Wesberry au mai fost împreună în anii ’90, dar s-au despărţit, cântăreţul considerând atunci că un angajament nu s-ar potrivi cu stilul său de viaţă. Între timp, el a făcut o lungă listă de cuceriri.

Săptămâna aceasta, Mick Hucknall a fost confirmat drept noul solist al super-grupului The Faces, înlocuindu-l pe Rod Stewart.

La sfârşitul anului 2007, Mick Hucknall a anunţat că membrii formaţiei Simply Red, cu care a cântat timp de 25 de ani, au proiecte solo, trupa urmând să se destrame. În 2008, pe 19 mai, Hucknall şi-a lansat primul album solo – „Tribute to Bobby” – un tribut adus cântăreţului de blues Bobby Bland.

Simply Red este una dintre cele mai apreciate trupe din Marea Britanie, având în palmares 15 discuri şi peste 40 de single-uri care au fost bine poziţionate în topuri din Europa, SUA sau Canada. Trupa a vândut peste 50 de milioane de albume de-a lungul carierei de 25 de ani.

Trupa The Faces a fost înfiinţată în 1969, a lansat patru albume de studio şi a concertat cu regularitate până în toamna anului 1975, când Rod Stewart şi-a început cariera solo, iar Ronnie Wood s-a alăturat trupei The Rolling Stones. Ronnie Wood, Kenney Jones şi Ian McLagan s-au reunit cu Rod Stewart pentru o serie de repetiţii, la sfârşitul anului 2008, intenţionând să susţină împreună un turneu mondial în 2009, însă, din cauza programului diferit, Rod Stewart a fost nevoit să se retragă din acest proiect.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.