Mihaela Rădulescu, în juriul emisiunii „Românii au talent”

ProTV a schimbat formatul emisiunii „Românii au talent”, adăugând un nou membru al juriului. Este vorba de Mihaela Rădulescu, care a devenit, oficial, cel de-al patrulea jurat al emisiunii, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

Vedeta a anunţat evenimentul, cu încântare, pe pagina personală de Facebook:

„Cu emotii mari, din toate partile, am zis DA, ma marit cu Pro TV-ul pentru „Romanii au talent” ! Si e din interesul reciproc de a face o treaba grozava pentru romanii care merita sansa de a fi cunoscuti .

Şi ma bucur tare sa am asa o echipa grozava, atat in juriu – un profesionist si un gentleman ca Andi Moisescu, un artist desavarsit ca Andra, un „guru” al scenei si al micului ecran, Bebe Cotimanis – , dar si in echipa de productie si management, care contine o multime de oameni care m-au primit, fara exceptie, cu cel mai sincer si mai frumos zambet pe buze.”

După plecarea lui Mihai Petre la Antena 1, din juriul emisiunii „Românii au talent” fac parte Bebe Cotimanis, Andra, Andi Moisescu şi Mihaela Radulescu.

Noul sezon, al cincilea, va fi difuzat începând din primăvara anului 2015.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.