Mihai Gâdea, pus la zid chiar la el „acasă” de promoterul lui Julio Iglesias

Gestul lui Mihai Gâdea de a-l pune pe fiul lui Julio Jglesias să rostească în limba română „Jos Băsescu” a generat încă o reacție de nemulțumire în rândul reprezentanților artistului, care așteaptă scuze de la directorul Antenei 3.

Joey de Alvaré, promoterul concertelor lui Julio Jglesias și ale fiului său, a postat un mesaj pe pagina de Facebook a lui Gâdea, spunând că a fost extrem de surprins și teribil de dezamăgit de ceea ce a făcut realizatorul Antenei 3.

„Julio însuși este foarte supărat”, a scris Joey de Alvaré, precizând că nu și-ar fi imaginat așa ceva în emisiunea lui Gâdea. Acesta mai spune că ar fi frumos ca Mihai Gâdea să-și ceară scuze, dar că acest lucru depinde de fiecare persoană.

Mesajul a fost transmis pe pagina de Facebook a lui Mihai Gâdea, la o postare a directorului Antenei 3 unde îi întreabă pe fanii săi: „Cine are dreptate în scandalul dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta?”

Iată mesajul lui Joey de Alvaré, postat în engleză pe pagina de Facebook a lui Gâdea:

joey de alvare


Julio Iglesias Jr. a participat săptămâna aceasta la emisiunea ”Sinteza Zilei”, iar Gâdea i-a spus artistului la finalul emisiunii: „Pot să te învăț ceva în limba română? Antena 3 e aici, Jos Băsescu, Veniți la mine la concert”.

Într-o primă reacție, reprezentanții fiului lui Iglesias au dezaprobat vehement vineri gestul lui Gâdea, pe care l-au numit „regretabil” și „incalificabil”, menționând că artiștii nu doresc să fie implicați în nicio chestiune de natură politică.

Aceștia au precizat că Julio Jglesias Junior nu știe limba română și nu a spus “Jos Băsescu!” în cunoștință de cauză, ci a crezut că e vorba de o formulă de rămas bun.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.