×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 08:04
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Scene șoc în studioul B1TV
Mihai Goțiu, bătut de Mirel Palada. La propriu
Foto b1.ro
Foto b1.ro

Scene fără precedent în timpul pauzei publicitare a emisiunii de la B1 TV moderată de Nadia Ciurlin!

După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu.

Moderatoarea emisiunii a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

"Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul", a anunțat Nadia Ciurlin.

Goțiu a relatat la rândul său ce s-ar fi întâmplat.

”În timpul emisiunii, când se discuta despre prietenul domnului Palada, Sebastian Ghiță, și despre drumul banilor la Ploiești, a intervenit în timp ce vorbeam. Când s-a întâmplat și a doua și a treia oară, i-am spus că este un comportament de om nesimțit și ăsta este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenția la limbaj și m-am conformat. În pauză m-a amenințat direct să nu-i mai spun că-i nesimțit - deși eu mă referisem doar la comportamentul lui - și că văd eu după emisiune”, a spus Mihai Goțiu.
Apoi Mirel Palada a sărit la bătaie. ”A sărit la mine și m-a lovit cu pumnul. Au trebuit să intervină cei de la B1 să-l scoată afară”, a spus senatorul. Parlamentarul s-a alesc cu ”o buză spartă și un picior julit”.
”Comportamentul ăsta denotă un comportament al clasei politice, în general. Chiar astăzi, un coleg de-al meu, deputatul Adrian Prisnel, a fost amenințat în timpul dezbaterilor din Comisia de agricultură”, a mai spus Mihai Goțiu.

Senatorul a anunțat că va depune plângere la Poliție.

(R.C.)Publicat Joi, 14 septembrie 2017
6173
 | 9
 | 58
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
mariuta
0
@Dragos: esti superb, dulce spre diabet, auzi la dumneata, nu esti intrigat de violenta domnului Palada, de rudimentele sale de gandire si actiune, te doare ca domnul Gotiu va ajunge nu stiu ce! eu cand am spus ca esti varza, am stiut ce spun! choux a la creme!
Publicat Sâmbătă, 16 septembrie 2017
+Răspunde
mariuta
0
@PD: loaza, noi la fiecare pas folosim tipizari, stereotipuri si alde de-astea, pentru a economisi energia nervoasa pentru aspectele legate de creativitate, incertitudine etc! de ce scarile la bloc au o anumita inaltime, de ce vorbim de etnie si de rasa, de sex si de varsta, de crestinism, iudaism etc nu tot pe post de tipizare?! ei bine, in cazul asta, folosesc aichiul ca schema de tipizare! deci banuiesc ca la ultima analiza ti-a iesit ca ai 60, si astia ca dumneata confunda Europa cu Rwanda si Tajiskistanul! nota bene: locuitorii din acele tari mai mult ca sigur ca nu fac o asemenea confuzie, de unde se vede ca nu esti *bun* nici pentru ele!
Publicat Sâmbătă, 16 septembrie 2017
+Răspunde
Dragos
0
Pt liliana: pletosul asta nebarbierit va fi martirul tfl-istilor mai ceva ca vasile roaita...de care nici nu cred ca a auzit....
Publicat Sâmbătă, 16 septembrie 2017
+Răspunde
Liliana
+1
Tributul de sange platit de dnul Gotiu in aceasta confruntare va fi in mod sigur consemnat de istorie, asa cum a fost actiune lui Vasile Roaita care a murit cu tragand de manerul sirenei care anunta greva.
Publicat Sâmbătă, 16 septembrie 2017
+Răspunde
mariuta
0
sa explic! nu cred ca violenta sau suburbanitatea se defineste politic, cu alte cuvinte, putem gasi *Palada* prin parlament si la alte partide! nu pot accepta ca dreptul pozitiv, cel care defineste lumea sociala, sa fie transformat in dreptul natural, al pumnului celui mai tare! cine aproba ce a facut domnul Palada sa aprobe si folosirea pistolului in disputele politice sau cele dintre vecini! si apoi nu cred ca cineva care l-a studiat pe Platon, pe Kant, pe Hegel, pe Max Weber, pe Marx, ajunge sa dea cu pumnul! domnului Palada ar trebui sa i se retraga diploma de absolvire a facultatii, sa i se ia doctoratul, daca si l-a dat cumva! banuiesc ca domnul Palada serbeaza Sfintele Paste si Sfintele Sarbatori ale Craciunului si singura mea nedumerire la care astept un raspuns este sa-mi destainuie unde spune Mantuitorul ca trebuie sa-ti lovesti semenul!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
PD @ mariuta
+1
Doamna "profesoara" ne "explica" .... Cam asa si despre halepina.... Ce ridicola esti....
Publicat Vineri, 15 septembrie 2017
+Răspunde
mariuta
-1
@sunt din toata tara: nu neg implicarea multor oameni in salvarea Rosiei Montana, comparam doar activitatea domnului Gotiu cu aceea a domnului Palada!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
mariuta
+3
@Doar o iluzie optica: daca inteleg eu , dumneavoastra sustineti ca ar fi fost mai bine daca s-ar fi dat drumul la exploatarea de la Rosia Montana de catre canadienii de la RMGC si tezaurul aurifer al tarii sa fi fost facut praf, astfel ca detinatorii de actiuni nu ar fi fost dusi de nas de jocul bursier in care sustineti ca s-ar fi implicat domnul Gotiu? aveti toate tiglele pe casa puse?
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
sunt din toata tara @ mariuta
+2
Nu domnul a impresionat sau impiedicat, au fost mii de persoane din toate colturile tarii si de la vecini. Am scris destul de mult in acele vremuri ca nu trebuie exploatat si ca mine sunt mult mai muti cei care s-au opus decat va inchipuiti. Il faceti erou ca si cum daca vedeti o picatura inseamna ca ea a format o mare. Sunt altfel de valori in acel loc. Acea valoare putini o vor intelege, toti vor calcula la nivel de zerouri. Nu el a oprit exploatarea, el e doar unul dintre protestatari. Cele 103 tone nu reprezinta decat cateva miliarde de euro. Orice sare, pirita, carbune, aur etc. ce ramane in subsol are o alta valoare pentru viitorul nostru nu ca zacamant ci la nivel subtil, nu degeaba in Biblie se spune:''10. Si din Eden iesea un rau, care uda raiul, iar de acolo se impartea in patru brate.11. Numele unuia era Fison. Acesta inconjura toata tara Havila, in care se afla aur.12. Aurul din tara aceea este bun; tot acolo se gaseste bdeliu si piatra de onix." Numele si numarul celor care s-au opus il stie doar El si i-a ascultat.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
RO nin
+6
Pai daca ar iesi mai des pe strada politicienii lu' peshte, indiferent de partid sau coalitie(adica sa faca baie de multime) si ar fi recunoscuti , mari surprize ar avea!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
mariuta
-5
@Dragos: draguta, eu de mult de banui de harababura in sistemele de valori, incoerenta totala si asta nu se poate explica decat prin absenta un cod moral serios in familie! cum sa sustii violenta fizica in locul disputei de idei, ei bine, asta numai o persoana total dezarticulata o poate face!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Dragos @ mariuta
+1
Serios!? Cam de cand ma banui!? Asa de important sunt pt tine!? Eu de exemplu nu te pot banui de nimic.... Si sti de ce!? Pt ca esti "nimic"....
Publicat Vineri, 15 septembrie 2017
+Răspunde
mariuta
-5
@PD: loaza, sa inteleg ca dumneata agreezi faptul ca un invitat si-a pocnit *adversarul* politic in studioul unei televiziuni* ? loaza, eu visez o Romanie care sa semene cu tarile Europei de Nord, in care omul devine cetatean pentru ca are demnitate, adica nu da curs impulsurilor sale biologice deoarece ele sunt *strunite* gratie educatiei si culturii! oligo, respectul celuilalt pentru ca este tot o fiinta umana este conditia de civilitate a unei natiuni si face parte din capitalul social al ei! cred ca locul dumitale este fie in Rwanda, fie in Tajikistan, oricum nu in Europa! hai pa...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
PD @ mariuta
+1
Nivel zero... Adica tu imparti ca snobii lumea in functie de "nivelul" tau de intelegere!? Ce ti-a facut Rwanda !? Sau Tajikistan!? Nu ti-ar fi rusine.... Ce te-as mai trimite putin pe acolo... Sa iti mai largesti orizontul....
Publicat Vineri, 15 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
De ce urăşte PSD-ul ziarele?
Publicat acum 13 ore şi 13 minute
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 20 ore şi 34 minute
SRI, luat la întrebări despre Maior și Coldea
Publicat acum 16 ore şi 10 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 18 ore şi 5 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 12 ore şi 13 minute