×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:33
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Rotația cadrelor în PSD
Ministru surpriză propus la Apărare

PSD îl propune pe Mihai Fifor ministru al Apărării Naționale, după demisia lui Adrian Țuțuianu din fruntea instituției.

Fifor este în prezent ministru al Economiei în Guvernul Tudose. În locul lui Fifor la Ministerul Economiei, PSD l-a nominalizat marți pe deputatul Gheorghe Șimon.

Liderii PSD s-au reunit, marţi, într-o şedinţă, la finalul căreia preşedintele partidului Liviu Dragnea a făcut anunțul.

Dragnea a precizat că l-a sunat luni seară pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a-l informa despre aceste propuneri.

"Eram cu premierul Mihai Tudose, l-am sunat pe președinte, l-am informat care vor fi propunerile noastre astăzi. Președintele, de principiu, a agreat aceste propuneri. Sigur că o să le analizeze abia după ce vin hârtiile oficial, dar aseară nu a avut reacție de respingere sau să nu fie de acord cu noi", a relatat liderul PSD.

Mihai Fifor, propus ministru al Apărării Naționale, este președintele Consiliului Național al PSD. Este licențiat în Filosofie, doctor în Antropologie Socială şi a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare, conform CV-ului său. În 2015, în timpul Guvernului Ponta, a fost refuzat de preşedintele Klaus Iohannis pentru a prelua Ministerul Transporturilor.

Gheorghe Șimon, propus ministru al Economiei, este vicepreşedinte al PSD Maramureş. A absolvit Facultatea de Mecanică la Cluj.

De-a lungul timpului a ocupat funcțiile de consilier local în cadrul Consiliului Local Vişeu de Sus și consilier județean, la Consiliul Judeţean Maramureş, potrivit CV-ului său. Totodată a fost director general la o societate din Baia Mare - SC Angred SRL.

Ioana RaduPublicat Marţi, 12 septembrie 2017
2853
 | 1
 | 17
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Juju
+2
Mihai Fifor e om cu studi la baza, filolog cu doctoratul in arta silabisirii textelor. Cica ar fi si oleaca de arheolog, desi nu cred ca in afara de oala sparta din spatele case soacrei a descoperit ceva.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Nas'ty
+2
Cum sa fie "surpriza"? Pai el luceaza inca din liceu la "Coop. Ochiu si Timpanu", deci e bine "pregatit" si e normal sa fie la un minister de aparare si cu multe secrete; iar capacitatea "manageriala" a demonstrat ca o are de cand a fost Mare Director la Casa de Cultura; iar la CNA-secu, cred ca a fost peofesor , nu cursant!
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
G.G.
+7
Mare om ,mare acest Simon,a condus si un butic.PSD scoate garnitura de forta.Unul si unul.Unul mai breaz ca celalalt.Nu cumva sa aiba stralucire vreo unul, sa nu-i faca umbra lui Dragnea.
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
IQ00
+1
"...reacție de respingere sau să nu fie de acord cu noi", a relatat liderul PSD" Exemplu de expresie pleonastica a la tel-drum.
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Obuz
+9
Lipsesc vreo 10-12 ani din CV-ul profesional,probabil a fost bolnav....
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
lili @ Obuz
+2
Cred ca a lucrat ca cioban, a mers cu oile la pascut!!
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
mariuta
0
@lili : draguta, ai uitat cum vorbea domnul Funeriu la o conferinta de presa, avand sufleurul alaturi? apropo, vad ca nu mi-ai raspuns, esti de acord cu raspunderea magistratilor propusa de ministrul justitiei? crezi ca politizarea in numirile de procurori se realizeaza daca aceasta numire o face presedintele sau daca o face csm-ul! asa ca sa stim si noi, pe ce valori sta marea dumitale competenta cand afirmi ce afirmi despre diferiti ministri!
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
lili
+11
La unul dintre cele mai importante Ministere pentru o tara vine un NO NAME, de la Maramures, care NU s-a remarcat prin ABSOLUT nimic altceva la viata lui decat membru simplu de PSD! O asemenea adunatura de incompetenti e tot mai usor de gasit la PSD! Fifor cand vorbeste parca morfoleste prune-n gura, ma intreb cum va saluta trupele! Asta din Maramures va sta la cutie cum a stat si Fifor 8 luni, nimeni nu stie ce-a FACUT Fifor asta la Minsiterul Economiei! Rusine, incompetentilor!
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
petru groaza @ lili
+7
cred ca-i cel mai caraghios , incompetent si nescolit guvern din istoria romaniei.
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
unrommic
+7
Este evident ca , rezerva de cadre cu scoala de la PSD este un mare zero! Huuo!
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
+10
Prin rotatie, noi cu noi si ai nostrii!! Altul nu e bun, ca nu e de-al nostru!
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
lili
+8
Ce mai conteaza, va fi un slugoi in slujba lui Dragnea, Guvernul slugilor lui Dragnea... Fifor a dormit in pijama la Minsiterul Economiei(a-propos, stiti sa fi FACUT ceva?!), va dormi si la MAPN! Daca semianalfabeta Carmen Dan e la MAI, de ce nu ar fi si Fifor la MAPN asa cum e si semianalfabetul Liviu Pop la Educatie! Socant, NU ma vazut in nici un Guvern post '89 asemenea Ministri stersi si incompetenti, fara NIMIC remarcabil la viata lor care sa-i recomande in inaltele functii, Fifor a fost mare Bibiotecar la viata lui, precum secretara de scoala generala Dna Carmen de la Videle! Rusine!
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 35 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 50 minute