Ministrul Agriculturii ameninţă cu demisia

Daniel Constatin spune că va renunţa la funcţie dacă Parlamentul nu va vota un proiect prin care statul ar urma să-i ajute cu bani pe fermierii care modernizează sistemele de irigaţii. Prevederile au fost respinse în Camera Deputaţilor, la votul pe articole asupra legii, şi urmează să fie dat votul final, potrivit Digi24.

Întrebat dacă își dă demisia în cazul în care nu trece de Parlament, Daniel Constantin a spus că dacă e nevoie de un sacrificiu este dispus să-l facă.

„E nevoie de acest proiect şi îmi pun toată speranţa, tot mandatul în slujba acestui proiect”, a mai susținut Constantin.

„Am discutat cu câţiva membri PNL, care habar nu aveau ce era proiectul respectiv. A ridicat cineva mâna din prima bancă, domnul Nicolăescu, liderul de grup. L-am întrebat şi pe dânsul. Ce faceţi, e un proiect naţional, extrem de important. Aşa ne-a spus domnul Săpunaru, să ne abţinem”, mai spune ministrul potrivit sursei citate.

Ministrul Agriculturii îşi doreşte ca, în următorii 5 ani, să fie alocate aproape 150 de milioane de euro de la buget pentru refacerea sistemului de irigaţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.