Ministrul Justiţiei a făcut parte din Comisia care i-a acordat doctoratul Codruţei Kovesi

Jurnalistul Ovidiu Zară a publicat azi un articol în care face o precizare senzaţională: Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a făcut parte din Comisia care i-a acordat titlul de „doctor” Laurei Codruţa Kovesi la Universitatea de Vest.

Cotidianul vă prezintă mai sus fotografia care demonstrează că Ovidiu Zară are dreptate.

Această poză a fost publicată pe 31 octombrie 2016 de „Evenimentul zilei”, fiind preluată din ziarul „Opinia Timşoarei”. Pe atunci, însă, Tudorel Toader nu era ministru, astfel încît nimeni nu a sesizat prezenţa sa la masa prezidiului, chiar în timp ce Laura Codruţa Kovesi îşi prezenta teza de doctorat!

Preşedintele Comisiei a fost Radu Motica, cel care făcuse anul trecut această declaraţie şocantă: „Mă îndoiesc că cineva va analiza teza. Oricum ar ieși analiza, tot rău e. Dacă spune că nu a fost plagiat, sare presa, dacă spune că e plagiat, ne gândim și la poziția doctorandului. Mi-e greu să cred că se va implica cineva în această poveste”!

Conducătorul de doctorat al Codruţei Kovesi a fost Viorel Paşca, cel care apare în fotografia prezentată de Ovidiu Zară alături de Tudorel Toader, într-un restaurant.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.