×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 27 iulie 2017, 05:36
EUR (€)
+0.0011 ↗
4.5628 RON
USD ($)
+0.0112 ↗
3.9248 RON
• • •
Întrebat dacă numărul nu i se pare mare
Ministrul Justiției pasează problema interceptărilor

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că nu poate aprecia dacă numărul interceptărilor este mare sau mic, pe motiv că nu cunoaşte numărul cazurilor existente pe rol.

Toader consideră că Inspecţia Judiciară poate spune dacă sunt multe sau puţine.

Tudorel Toader a fost întrebat, vineri, la Iaşi, dacă numărul interceptărilor nu i se pare mare. "Nu pot face eu aprecierea pentru că nu ştiu numărul cauzelor existente pe rol. Sigur, o apreciere aşa comună poate să ne ducă la o concluzie, dar dacă ele sunt multe sau puţine ne pot spune numai specialiştii din Inspecţia Judiciară, poate să rezulte numai din raportul dintre numărul de solicitări, cereri de interceptare şi din numărul de aprobări, după care numărul de valorificare a lor în justiţie", a răspuns ministrul.

Avocatul Radu Chiriţă, cadru didactic la Facultatea de Drept a Universitatea ”Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, a solicitat tuturor instanţelor din ţară să îi comunice numărul solicitărilor de interceptări telefonice din perioada 2010–2015, estimând că au fost ascultate circa 300.000 de persoane.

Publicat Vineri, 19 mai 2017
885
 | 0
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
vox lex
+1
da, ministrul sa faca in cateva luni, saptamani, zile, ce-au facut altii din anii 90 si 2000, sa repare ce-au stricat basescu, macoveiii sss predoiu in 10 ani, ce-au sprijinit direct sau tacit gurnalistii, turnatorii, acoperitii.desecretizarea SIPA va dovedi statul ticalosit, sistemul mafiot, o justitie corupta, incompetenta, patimasa, deloc neutra si obiectiva. componenta completelor, directionarea dosarelor, imixtiunile sistemului in justitie=complicitate, abuz in serviciu, obstructionarea actului de justitie prin infractiuni, santaj, abuz. la desecretizare imediata!
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
OJustiție Două Ocale
+1
Determinatul ministru Tudorel cel curajos, în orice problemă din justițiea Românească ca rector al unei Facultăți de drept , ca fost judecător la Curtea constituțională ca ministru al justiției nu poate aprecia, nu cunoaște numărul cazurilor, nu poate ajunge la o concluzie, este tot mai mult ministrul Ex nihilo nihil.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Marin
+2
Numarul nu e mic, e imens si astea doar pentru interceptarile cu autorizatie de la judecator date pe banda rulanta. Oare cate or fi cele fara autorizatie de la judecator? Se supravegheaza in prostie dupa modelul NSA model copiat si de SRI, indiferent ca obtin vreo informatie sau nu. Va dati seama, sute de mii de interceptari pe siguranta nationala, asta inseamna ca colcaie tara de teroristi si mafioti sau mai probabil orice cetatean este terorist pana la proba contrarie. Si daca ar fi utile pentru tara dar vedem doar rafuieli mafiote intre securisti, procurori, judecatori si afaceristi. Sa nu uit si de clanurile interlope care au aproape mereu protectie de la un sef din SRI, pe asta nu il intercepteaza sa vada de ce se duce la chermeze cu traficanti si evazionisti. De asta nu cred ca interceptarile sunt pentru siguranta nationala ci pentru siguranta lor ca nu se va amesteca nimeni in afacerile lor sau sa ii deranjeze cu ceva. Daca ar fi fost folosite cu scopul de a apara tara , nu am fi asistat la devalizarea tarii, cedarea resurselor strainilor, nu ar fi atata evaziune fiscala, convorbiri contrafacute pentru ca sa iasa ce trebuie in dosarele politicienilor si restul porcariilor facute de securisti. Trebuie sa fii masochist sa crezi ca institutiile statului lupta pentru apararea lui si nu pentru propriile buzunare, dovezi sunt zilnice de hotii cu banii cetatenilor cinstiti.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Fostul soț al lui Kovesi, contracte cu SRI
Publicat acum 20 ore şi 15 minute
 Complicitate la omor calificat
Publicat acum 21 ore şi 34 minute
Cum arată noua carte de identitate (Foto)
Publicat acum 18 ore şi 30 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
29 articole/ Actualizat Marţi, 25 iulie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Sorin Avram

Pe 25 iulie a fost delir pe reţelele de socializare, iar motoarele de căutare au fost încinse. Mulţi, foarte mulţi români au căutat pe Google „poze cu Denisa Manelista moartă”, „înmormântarea Denisei” şi „Denisa în sicriu”!

Sorin AvramPublicat acum 9 ore şi 54 minute