Ministrul Laufer: Mi s-a părut mișto

Ilan Laufer, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, a declarat, după audierea în fața comisiei parlamentare de specialitate, că a acceptat să pozeze acum câțiva ani pe coperta unei reviste deoarece i s-a părut mișto.

A spus că nu vede nimic în neregulă cu acest lucru, dar acum nu ar mai poza în aceleași impostaze.

”Acum cinci ani s-a întâmplat. Eram în timpul meu liber și nu aveam nicio funcție publică. Am avut o ofertă să pozez pe o copertă pentru Men’Health și mi s-a părut mișto. Sunt niște selfie-uri de pe plajă.

Sunt demn și nu cred că dacă mergi la mare și-ți faci o poză e ceva grav. De șase luni de când sunt secretar de stat nu am mai făcut poze, că am altă poziție, dar ce am făcut acum câțiva ani când lucram în mediul privat e altceva și nu cred că e grav”, a declarat Ilan Laufer.

Acesta a mai spus că a acceptat să fie ministru, chiar dacă asta înseamnă să facă niște sacrificii.

Ilan Laufer, propus pentru funcția de ministru al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a primit joi aviz favorabil din partea Comisiilor de specialitate din Parlament, cu 35 de voturi pentru și 11 împotrivă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.