Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Nu e păcăleală!

Cea mai de succes comedie romantică românească, Minte-mă frumos, are parte de o continuare. Minte-mă frumos în Centrul Vechi se lansează în cinematografele din România pe 1 aprilie şi promite un succes pe măsura aşteptărilor!

Cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine şi ce iubeşte mai mult.

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apelează la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în Minte-mă frumos. Şi cum soţia lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de aşteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că ştie să se facă de râs ca nimeni altul.

O nouă colaborare între regizorul Iura Luncaşu (cunoscut pentru seriale tv de succes precum Deschide Ochii) şi scenaristul Adrian Lustig (Nuntă mută, Poker, O poveste de dragoste, Lindenfeld, Funeralii fericite), comedia îi are în distribuţie pe cei doi protagonişti care au fost sarea şi piperul primei părţi: Antoaneta Zaharia şi Marius Damian. Alături de ei vor apărea cosacraţii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu, precum şi tineri actori de succes din lumea teatrului: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron şi Diana Roman.

Apariţii speciale vor avea: Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

Şi totuşi: ce caută Virgil Ianţu şi Viorel Lis în toată îmbârligătura asta? O caută cu lumânarea…

Minte-mă frumos în Centrul Vechi este produs de Fundaţia Teatrul Contemporan. Producători: Adrian Lustig şi Cristina Dobriţoiu. Imaginea – Andrei Băltăreţu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.