Mirabela Dauer: Vai de capul vostru de specialiști!

Mirabela Dauer a avut numai cuvinte de laudă pentru Ilinca şi Alex, reprezentanţii României la Eurovision, dar şi pentru Moldova, care s-a clasat pe locul trei în finala care s-a desfăşurat sâmbătă seara la Kiev.

Despre „festival” însă Mirabela nu are de spus prea multe lucruri bune. Artista crede că Eurovisionul „e doar pentru ei”, în timp ce noi nici nu prea existăm.

„Nici nu s-au terminat emoțiile copiilor la EURoVISION ȘI CÂRCOTAȘII, FRUSTRAȚII, tot felul de specialiști CRITICĂ!!!! Vai de capul vostru de „”””specialiști”””!!!! Nici acum nu sunteți convinși că acest ” festival”” este pentru ei…. își dau premii unul altuia!!!! MULTUMESC MOLDOVA…. CA ÎNTOTDEAUNA EȘTI LÂNGĂ NOI!!!! Pentru ceilalți nu existăm!!!!! Noroc că dragii noștri (Măria sa) publicul, a mai dres ceva!!!BRAVO MIHAI ALEXANDRU , BRAVO ALEX , BRAVO ILINCA!!!! Ați fost MINUNAȚIIII!!!! ???????????????????????????????”, a comentat Mirabela Dauer in presa, potrivit antena3.

La Eurovision 2017 câştigătoare a fost Portugalia, reprezentată de cântăreţul Salvador Sobral cu melodia „Amar Pelos Dois”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.