Mircea Badea, amendat: „E totuși dezgustător că milițienii…”

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a fost prins duminică circulând cu 138 km/h pe DN1, fiind amendat de Poliție cu 585 de lei. Badea a refuzat să semneze procesul verbal de contravenție. Informația a fost confirmată de realizatorul TV pe pagina sa de Facebook, acesta acuzându-i pe polițiști că au dat cu ciocul la „presă” și arătându-se totodată iritat de modul cum a fost prezentată știrea la postul România TV.

„Văd că ăștia de la coteț tv (România TV – nr.), ai lu Ghiță sereistu’, execută breaking news că aș fi făcut scandal în trafic. Fals! M-a oprit poliția, spuneau că aș fi avut 138 km/h. Mi s-a părut puțin, poate eram în frânare. N-am zis nimic. Mi-au dat procesul verbal și m-au întrebat dacă vreau să-l semnez. Am spus că nu ( eu nu știu să scriu). Asta e tot. N-a fost niciun scandal. Am răspuns cu da sau nu la întrebările milițianului”, a scris Badea pe contul său de Facebook.

Badea și-a încheiat relatarea despre eveniment astfel, după ce presa a citat surse din Poliție: „E totuși dezgustător că milițienii, doritori de scandal, au dat repede cu ciocul la „presă”, să stârnească un scandal dacă n-au avut parte de unul”.

Mircea Badea a fost prins circulând cu 138 km/h în judeţul Prahova, între Băneşti şi Floreşti, unde viteza legală maximă este de 100 km/h.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.