Mircea Badea către Băsescu: „Hai siktir și nu mă mai plagia”

Mircea Badea îi dă replica lui Traian Băsescu, care respins vineri seară la Realitatea TV faptul că are același discurs ca vedeta Antenei 3, spunând că nu se uită la televiziunea lui Voiculescu deoarece o consideră „un post antinațional”.

Badea îi reproșează fostului președinte, în stilu-i caracteristic, că îl plagiază în ce privește opiniile sale despre justiție îndemnându-l să nu-l mai plagieze că „s-a prins toată lumea și râde”.

„Băsăul a fost întrebat în sfârșit de ce mă plagiază. A produs istericale în loc de răspuns. Băsăule, vezi că protejata ta Udrea tocmai si-a cerut scuze de la bulău. Hai siktir și nu mă mai plagia că s-a prins toata lumea și râde. Râde lumea, Băsăule!”, a scris Badea pe Facebook.

Vedeta Antenei 3 reamintește totodată pe rețeaua de socializare răspunsul dat de Băsescu la Realitatea TV când a fost comparat cu el.

”Cum puteți să faceți propagandistic că Băsescu și Mircea Badea fac aceleași afirmații? Eu nu îl urmăresc pe Mircea Badea. Consider Antena 3 un post antinațional. Vă recomand să vă uitați mai puțin la Antena 3. Urmărirea postului Antena 3 nu face bine nici măcar lui Rogozanu”, a comentat Băsescu după un schimb de replici cu jurnalistul Costi Rogozanu la Realitatea TV, notează Badea pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.