Mircea Badea către Iohannis: „Cu elefantul ăsta ce facem, domnule?”

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea l-a criticat dur pe președintele Klaus Iohannis pentru lipsa de reacție la decizia CCR cu privire la conflictul DNA – Guvern în cazul celebrei ordonanțe de urgență 13.

”Absolut extraordinar! După ce a venit Tudorel Toader la Antena 3 și a spus ce vrea să facă, și au fost multe reacții, reacția președintelui României la decizia CCR e extraordinară. Exact, nu a avut nicio reacție. Domnule Werner, cică e un elefant prin România, dar dvs nu-l vedeți, e vorba despre decizia CCR referitoare la ancheta DNA. Cu elefantul ăsta ce facem, domnule Werner? Crezi că nu are curaj? I-a mâncat pisica limba? O fi în continuare la schi, n-o fi aflat? O fi ca domnul Nicușor Dan, care nu află niciodată nimic din ce nu-i convine. Nu sunteți deloc îngrijorat cu privire la președintele României?”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.