Mircea Badea: Dar Tolontan e colaborator al vreunui serviciu secret?

Mircea Badea a comentat duminică seară la Antena 3 autodenunțul lui Robert Turcescu, spunând despre acesta că „face un joc”.

„Faptul că Robert Turcescu este un porc, am stabilit de foarte mult timp încoace. Este indubitabil: Robert Turcescu este porc. Nimic nou. Acum că porcul face un joc este limpede. Este foarte clar. Ce fel de joc este acesta? Pentru a nu-l amplifica eu spun să rămânem circumspecți. Repet: în aceste momente se produce un joc. Nu mi-e clar ce fel de joc. Oricum Robert Turcescu rămâne un porc. În acest moment, niște instituții ale statului de drept au o mare problemă. Indiferent dacă povestea se confirmă sau nu, niște instituțiile ale statului au o foarte mare problemă. De exemplu: Armata, instituția în care românii au încredere. Așa arată sondajele. Armata tace. Este sfioasă. Domnul Mircea Dușa tace și el. Nu prea este momentul să tacă. Indiferent de jocul pe care Robert Turcescu îl face, Armata trebuie să glăsuiască. Repede. Indiferent de oră și de situație”, a spus Mircea Badea în pasa dintre emisiunile „Sinteza Zilei” și emisiunea sa

În emisiune sa, Mircea Badea a concluzionat că „Robert Turcescu a acționat la ordin”. „Repet: jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate. Vom comenta mâine mai pe larg această mocirlă a prefăcătoriei în care se scaldă niște tărâturi care pretind a fi forme de viață umane”, a spus vedeta Antenei 3.

Spre finalul emisiunii, Badea i-a cerut lui Cătălin Tolontan, redactorul șef la Gazeta Sporturilor, să spună dacă este sau nu ofițer acoperit.

„Ziceți domnu’ Tolontan, sunteți sau nu sunteți colaborator al vreunui Serviciu secret din România. Dar ziceți repede”, a spus Badea, adăugând repede – „pentru a preîntâmpina vreo întrebare” – că el unul nu este „acoperit”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.