Mircea Badea despre Daniel Constantin: „O japiță securistoidă”

Mircea Badea îl atacă dur pe blog pe copreședintele ALDE Daniel Constantin, fost aliat al lui Dan Voiculescu și om de casă al Antenei 3 până la condamnarea definitivă a patronului. Într-o postare în care vorbește despre ce s-ar întâmpla dacă PNL sau PSD și ALDE ne vor conduce după alegeri, realizatorul Antenei 3 îl numește pe Constantin „japiță securistoidă” și „jegos”.

„Dacă rămâne binomistul Cioloș, nu sunt surprize: vom fi conduși de niște roboți impotenți și rudimentari, programați de securiști și sustinuți cu diareea de lozinci. Deci, am rezolvat-o cu PNL si USR. Dacă vine PSD, am două vești foarte proaste printre mai multe proaste: Robert Caznciuc și Georgian Pop. Ambii pe locul trei pe liste, primul la Senat, al doilea la Cameră. Amândoi cu șanse mari, deci, de a intra în guvern. Robert Cazanciuc, chiar pe funcția de ministru al Justiției. Doamne ferește! Cazanciuc, sluga lui Kovesi. Au venit amândoi de mânuță să mă racoleze acum niște ani. Fost ministru al justiției în guvernul ghitzofagului din vie, Ponta. În mandatul căruia s-au întâmplat abuzuri odioase, cum ar fi cazul Rarinca printre multe altele. Nu văd nicio diferență între Prună și Cazanciuc. Nici măcar de sex. Georgian Pop e bideul lui Maior și încălțătorul lui Coldea. Pe locul 3 pe listă!!!!

ALDE are la Cameră pe primul loc o japiță securistoidă: Daniel Constantin. Când Binomul spune sari, jegosul ăsta nici nu întreabă cât de sus, pentru că are gura plină”, a scris Mircea Badea, pe blogul personal..

Realizatorul Antenei 3 concluzionează: „E foarte complicat, așadar. Vreau să votez împotriva Binomului mafiot, dar e foarte greu, dupa cum vedeți, să faci slalom printre securiști. Practic, un vot imaculat e imposbil de dat. Mă gândesc să găsesc o formulă prin care să reduc daunele”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.