Mircea Badea despre Toader: Eu ceva mai tare nu am văzut

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a comparat cu un banc decizia ministrului Justiției în ceea ce-i privește pe șefii parchetelor, Augustin Lazăr și Laura Codruța Kovesi.

”Știți bancul cu asta care zice de una că e curvă, proastă și nespălată și după care a cerut-o de nevastă! Ei, uite, m-am uitat la actualitate și asta mi-a venit!”, a spus Badea, la Antena 3.

”Eu credeam că le-am văzut pe toate, pe toate de mai multe ori, istoria se repetă, dar eu ceva mai tare decât astăzi nu am văzut. A venit astăzi ministrul Justiției care de acum vreo două săptămâni ne-a zis: fiți atenți la faza asta! Deci, nu i-a zis nimeni, domnul ministru, faceți și dumneavoastră o fază! Deci, a zis, sunt ministrul Justiției; legile sunt astea, constituția e asta, poate ar fi bine să își dea demisia”, a reamintit Mircea Badea.

„(…) După care a venit și a făcut o evaluare crâncenă. Domnule, 44 de minute a vorbit. Totuși, eu vorbesc 45 de minute. Eu știu ce înseamnă (…) Domnule, dacă venea și spunea 44 de minute că doamna Kovesi e dumnezeu, DNA-ul e dumnezeu, totul e minunat și extraordinar și eu am făcut controalele astea și au ieșit beton. Și atunci e normal să rămână. Nu, el a venit 44 de minute și i-a călcat în picioare. I-a dezosat, le-a dat foc, i-a împușcat în cap, după aceea le-a dat două palme, după care a făcut tot ce n-a făcut nimeni până acum. Băi, 44 de minute ați fost atenți la ce am spus de aștia? Fiți atenți la fraza asta de 4 secunde: să rămână, bă!”, a mai spus realizatorul Antenei 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.