Mircea Badea: „Nu Elena Udrea a fost dusă la DNA, ci…

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea consideră, cu privire la anchetarea Elenei Udrea de către DNA, că atât timp cât a fost Traian Băsescu președinte „procurorii au făcut joc de glezne” în acest caz.

„Zic unii că duda cu Udrea este dovada supremă că DNA e justiție independentă. Hai siktir!!! Schema cu terenul e de câțiva ani. M-am săturat și eu și ăștia de la Antena3 să vorbim despre ce au „descoperit” procurorii abia acum. Cât a fost Băsăul pe funcție procurorii au făcut joc de glezne. Încă o dată: hai siktir! Băsescu la pușcărie!”, a scris Badea pe pagina sa de Facebook.

Într-un alt mesaj pe Facebook, vedeta Antenei 3 notează ironic: „Nu Elena Udrea a fost dusă la DNA, ci propria ei admiratoare”. Badea face astfel referire la o intervenție din trecut a Elenei Udrea la un post de radio, când a pretins că nu este ea, ci o admiratoare a sa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.