Mircea Badea: O băseală, un delir complet

Mircea Badea a comentat într-o ediţie specială a emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3 declaraţiile lui Traian Băsescu, preşedintele acuzându-l pe premierul Victor Ponta că a fost ofiţer acoperit în cadrul SIE.

„Aşa-zisele dovezi cu care vine Băsescu sunt rizibile. Alea ale lui Turcescu le-am comparat cu nişte surprize de la guma turbo. Sunt mai tari decât hârtiile cu care a venit Băsescu în seara asta”, a spus, vizibil amuzat, Mircea Badea.

„A venit cu o hotărâre de guvern de pe vremea lui Adrian Năstase şi cu o hotărâre de guvern de pe vremea lui Victor Ponta, care reglementează ceva în legătură cu SIE. Cea de pe vremea lui Năstase avea o anexă, dar care e secretă. N-avea voie să citească din ea. Dar a citit un paragraf din anexa secretă care spunea că personajul SIE e secret. Apoi, Guvernul Ponta a dat aceeaşi hotărâre de guvern, dar la anexă e o diferenţă: şi după încetarea raporturilor rămâne secret personalul SIE”, a continuat, pe acelaşi ton, realizatorul emisiunii „În gura presei”.

„A venit Băsescu şi a băsit. Ce a prezentat el a fost o băseală. E un delir complet”, a concluzionat Mircea Badea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.