Mircea Lucescu, curtat de un mare club din Turcia

După un sezon foarte bun în Champions League cu Şahtior, Mircea Lucescu este din nou în atenţia cluburilor din Turcia.

Potrivit DigiSport, în ziua de Crăciun, un fost fotbalist de la Fenerbahce, Engin Verel (58 de ani), a vorbit în presa din Turcia despre un interes al celor de la Fener pentru antrenorul român.
Ismail Kartal, actualul antrenor, nu se bucură de prea multă încredere nici din partea fanilor, nici din partea conducerii.

Momentan, Fener este pe 3 cu 30 de puncte, la un punct de Galata şi la două de Beşiktaş. În plus, la vară, Fener se pregăteşte de despărţirea de jucătorii cu salarii mari, printre care Meireles, Webo, Diego sau Krasic.

Dacă va accepta oferta şi va veni din vară, Lucescu va avea mână liberă la transferuri şi la alcătuirea lotului: „Am semnale că Ismail Kartal nu este bine văzut în club. Deja familiarul nume al lui Lucescu este tot mai pronunţat de oamenii din conducerea lui Fenerbahce. Lui Kartal i se va găsi un alt post în club”, spunea Verel.

Lucescu a antrenat în Turcia pe Galata şi Beşiktaş.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.