Mirel Palada, consilierul lui Traian Băsescu!

Încercând să se dezvinovăţească pentru modul cum a înţeles să-l combată pe preşedintele României, Traian Băsescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului României, Mirel Palada, a demonstrat cât de obraznic poate fi. De la înălţimea funcţiei sale, românii se văd mici şi proşti, şi de aceea domnul Palada şi-a permis să declare: „Trebuie să-mi recunosc o oarecare greşeală, şi anume faptul că eu, ca un sociolog naiv care credea că poate să se ia după modele profesionale deja existente în această piaţă de comunicare, am zis că, dacă alte persoane de aceeaşi funcţie cu mine, cum ar fi de exemplu consilierii prezidenţiali, pot să facă această diferenţiere între stilul solemn, arid, reţinut – din postura publică şi stilul informal – practicat pe reţelele de socializare, cum au făcut-o şi Lăzăroiu, şi Oprea… Nu e vorba de precedent, eu pur şi simplu am crezut că asta este procedura în România”.

După ce a recunoscut cu jumătate de gură că a greşit, „sociologul naiv” care deţine funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului României şi-a cerut scuze pentru ieşirea pe care a avut-o la adresa preşedintelui României. Şi nu două-trei scuze, ci „mii de scuze”. Scuze, foarte multe scuze, şi-a cerut şi Traian Băsescu după ce în urmă cu câţiva ani spunea despre unul dintre adversarii săi că „face dragoste cu fundul”. Însă, se ştie ce-a fost după aceea la gura domnului Băsescu şi câţi oameni a jignit acesta, pe drept, dar mai ales pe nedrept.

Pe vremea când ţara era la cheremul regimului Băsescu-PDL, Mirel Palada s-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai aprigi critici ai acestuia. După ce USL-ul l-a recompensat pentru atitudinea sa, oferindu-i funcţiile de consilier al premierului pe probleme de strategii guvernamentale şi de purtător de cuvânt al Guvernului, acesta a devenit una dintre cele mai obraznice persoane publice. Domnul Palada este cel mai deştept şi cel mai competent, iar ceilalţi sunt nişte nimeni care consumă degeaba aerul din studiourile de televiziune. Mirel Palada demonstrează că are potenţial şi că poate urca până în vârful topului neciopliţilor din această ţară. Ascensiunea acestuia ar fi fost mult mai rapidă dacă bădăranul Traian Băsescu l-ar fi descoperit primul şi l-ar fi făcut consilierul său, în locul lui Sebastian Lăzăroiu, care pare din ce în ce mai moale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.