Moartea șocantă a unui om de afaceri român

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare.

Update: George Negru s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Piața Alba Iulia, din Capitală, afaceristul recurgând la gestul șocant după ce firma pe care o administra a avut probleme financiare, potrivit unor surse judiciare.

Conform Poliției Capitalei, luni dimineața, în jurul orei 06.45, a fost sesizat prin apel 112 ca în zona Piața Alba Iulia, Sector 3, pe trotuar se afla un bărbat decedat.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Omoruri – Compartimentul Morți Suspecte care au efectuat cercetarea”, conform Poliției Capitalei.

Trupul bărbatului a fost ridicat și transportat la IML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul București, pentru a se stabili imprejurările în care s-a produs decesul.

Moartea acestuia a fost confirmată pe site-ul companiei sale, Omniaturism, dar cauzele exacte nu sunt precizate.

„Sincere condoleanțe pentru cel care a fost colegul și directorul nostru, George Negru. Colectivul îndurerat!”, au scris angajații companiei pe site-ul Omniaturism.

Ministerul Turismului este asaltat de telefoane din partea celor plecați în vacanțe care au aflat din presa română că patronul companiei Omniaturism și-ar fi pus capăt zilelor.

„Sună telefoanele încontinuu, încă nu știm ce am putea face concret, dar oamenii întreabă în ce situație se află după moartea patronului de la Omniaturism”, a spus un funcționar din Ministerul Turismului.

Omniaturism, companie de turism, are 46 de angajați. Pentru anul 2016, a raportat un profit de 352.151 de lei, la o cifră de afaceri netă de 2,7 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.