Motivul laudelor lui Dragnea la adresa lui Iohannis

Atitudinea președintelui Klaus Iohannis de la depunerea jurământului de către cei patru noi miniștri a fost una civilizată și normală, a declarat, joi, președintele PSD, Liviu Dragnea, care și-a exprimat speranța ca șeful statului să fi înțeles că are atribuții constituționale foarte clare, dar și importante.

„E o atitudine civilizată, cred eu, normală. Riscăm să ni se pară anormală o atitudine normală, din păcate. De dinainte de campanie, în timpul campaniei, după alegeri, indiferent de atacurile la care am fost supus, mi-am menținut echilibrul și am făcut apel mereu la dorința de stabilitate și la dialog. Fără dialog și într-un război permanent între primii oameni din stat, între instituțiile importante din acest stat, asta fragilizează România într-o perioadă extrem de complicată”, a declarat Dragnea la Romania TV.

Potrivit acestuia, toată atenția publică a fost concentrată, în ultima perioadă, pe chestiuni interne, „foarte mult umflate, foarte mult exagerate”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.