×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 17 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 25 septembrie 2017, 16:32
EUR (€)
+0.0015 ↗
4.5965 RON
USD ($)
+0.0354 ↗
3.8670 RON
• • •
Procurorul general lansează un apel
Motivul pentru care Augustin Lazăr cere stabilirea unor mandate pentru procurori
Procurorul general Augustin Lazăr consideră că procurorii Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga sunt într-o stare emoţională şi speră să îşi revină în timp util
Procurorul general Augustin Lazăr consideră că procurorii Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga sunt într-o stare emoţională şi speră să îşi revină în timp util

Procurorul general Augustin Lazăr consideră că procurorii Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga sunt ”într-o stare emoţională” şi speră să îşi revină ”în timp util”, adăugând că procurorii care lucrează în structurile specializate ale Ministerului Public au ”o mai mare uzură mentală şi emoţională” şi că ar trebui să se stabilească nişte mandate.

Augustin Lazăr a declarat, marţi, la sediul CSM, că un procuror care îi reprezenta pe Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga a venit la Parchetul General ”pentru a se plânge, în esenţă, pentru actele de urmărire penală care se efectuau”, această plângere urmând să fie soluţionată.

”Unul dintre ei (n.r. - procurori) a venit în audienţă la Parchetul General, şi i-a reprezentat şi pe ceilalţi, pentru a-şi prezenta poziţia sa în legătură cu maniera în care se făcea testarea cu aparatul poligraf şi pentru a se plânge, în esenţă, pentru actele de urmărire penală care se efectuau. Urmează ca această plângere să fie soluţionată”, a spus Lazăr.

Lazăr a mai afirmat că ar trebui să se stabilească mandate pentru procurorii care lucrează în structurile specializate ale Ministerului Public, considerând că aceştia nu ar trebui să stea acolo până când devin ”vulnerabili”.

”Eu cred că ei (n.r. - cei doi procurori) sunt într-o stare emoţională şi sper să îşi revină în timp util. Nu ar trebui să se escaladeze această situaţie. Procurorii care lucrează în structurile specializate ale Ministerului Public au o mai mare uzură mentală, emoţională. Acolo este un stres şi un efort mental pe care nu-l au alţii care lucrează în altă parte şi cred că este important să vedem că, după o perioadă de timp, pentru protecţia lor, ar trebui să se stabilească nişte mandate - patru ani, apoi patru ani - şi după aceasta procurorii să îşi poată schimba profilul de activitate, fiindcă nu ar trebui ca cineva să stea acolo până când devine vulnerabil”, a mai spus Lazăr.

Secţia pentru procurori a CSM a avizat marţi revocarea procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga de la DNA, conform solicitării adresate de către şefa DNA Laura Codruţa Kovesi. Decizia a fost luată după audierea celor doi în şedinţă secretă.

Ţuluş a declarat la ieşirea de la DNA că nu el este cel care a făcut publice înregistrările cu şefa DNA, că aceasta nu l-a "iubit" niciodată şi că în ultimul an DNA a devenit o caricatură.

La rândul său, Laura Codruţa Kovesi a declarat că motivele cererii de revocare sunt legate de două dosare aflate în curs de investigare la DNA.

Eugenia SolomonPublicat Marţi, 04 iulie 2017
1404
 | 0
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
crocodilul satul
0
Dintr-o stare emotionala iti mai revii, dar din prostie mai greu...
Publicat Miercuri, 05 iulie 2017
+Răspunde
O Justiție Două Ocale
+2
Ca la procesele de viol. Părinții fetei: ea tânără neștiutoare și credulă și ticălosul ăla a atras-o la el acasă să-i arate niște reviste, a îmbătat-o zi zicănd că-i suc și a profitat de ea. Părinții băiatului: o vagaboandă, o știe tot satul ce pramatie e, că așa a fost și mamă-sa și el băiat fin și credul s-a îndrăgostit ca prostul de ea care acum ea zice că era fată mare. Nu cred că există ceva mai penibil și primitiv în înțelegerea actului de al justiție ca dl. Augustin. Dânsul deși ”lucrează în structurile specializate ale Ministerului Public” nu are motiv să aibe ” o mai mare uzură mentală, emoţională” fiincă ce nu ai nu se uzează.
Publicat Miercuri, 05 iulie 2017
+Răspunde
Ion, taran roman
+4
Ce misto, Taranoiul face misto de taranoi! Ia vedeti ce zice Taranoiul despre "colegi": ”Eu cred că ei (n.r. - cei doi procurori) sunt într-o stare emoţională şi sper să îşi revină în timp util. ... Procurorii care lucrează în structurile specializate ale Ministerului Public au o mai mare uzură mentală, emoţională". Cu alte cuvinte ori s-au dilit ori s-a tampit!? Ba, daca totusi are dreptate Taranoiul din fruntea trebii? Eu cred ca are. Au luat-o pe ulei in masa.
Publicat Marţi, 04 iulie 2017
+Răspunde
Tiaso
+10
Da,este nevoie de niste mandate... de aducere pentru politrucii Lazar si Kiovesi.
Publicat Marţi, 04 iulie 2017
+Răspunde
Cetatean
-10
Omul, dl. Tulus nu vrea sa creada cat de urat se raspunde/actioneaza de cei interesati sa faca presiuni, creeze controverse asupra DN A in spatiul public. E o institutie de prestigiu, dar tarata in derizoriu
Publicat Marţi, 04 iulie 2017
+Răspunde
Tiaso @ Cetatean
+5
Da,are "prestigiu",mai ales cu kukuvela la sefie i s-a dus vestea precum gest-popoului.
Publicat Marţi, 04 iulie 2017
+Răspunde
Charlie
+14
Bineinteles, Tractoristul General vede stare de surescitare si stare emotionala numai la procurorii subalterni, nu si la satrapa sefa. Deasemenea, "vulnerabilitatea" ii vizeaza tot numai pe acestia, chiar fara sa fie plagiatori si membrii ai statului securist paralel.
Publicat Marţi, 04 iulie 2017
+Răspunde
!!!
+9
”culmea inteligenței neverosimile,” vai de noi. -
Publicat Marţi, 04 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Lovitură dură pentru Macron
Publicat acum 7 ore şi 37 minute
O lovitură în plexul românilor
Publicat acum 25 minute
Liviu Dragnea: Un atac violent la Guvern
Publicat acum 18 ore şi 36 minute
FCSB învinge Dinamo
Publicat acum 18 ore şi 6 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Duminică, 24 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Constatând că actualul premier al României nu poate fi câtuși de puțin păcălit de cineva, după cum au dovedit mai multe episoade, în frunte cu cel cu băncile, mi-am luat cutezanța, în virtutea celor peste trei sferturi de veac de ființare prin România, să vă aduc spre luare aminte câteva lucruri care să vă împiedice de a vă păcăli, cumva, singur.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 20 ore şi 42 minute