Motivul pentru care Băsescu și Tolontan s-au confruntat într-o emisiune TV

Răsturnare de situaţie în dosarul Hexi Pharma, conform b1TV. Jurnalistul Cătălin Tolontan, spune că procurorul general trebuia să fie mult mai explicit în declaraţie. Pentru că este ireal să laşi impresia că diluarea a fost făcută în mod legal.

Pe marginea acestui subiect a comentat și fostul președinte al României, Traian Băsescu, inițial, printr-o postare pe Facebook, după care, printr-o intervenție telefonică la B1 TV.

” Sunt acuzați sute de directori de spitale că ar fi fost parte a acestei fraude uriașe îndreptate împotriva vieții. Mi se pare foarte greu ca peste 300 de directori de spitale să fie parte a unui asemenea complot”, a adăugat el.

„Eu cred că există răspunsuri la unele dintre întrebările domnului președinte. Întreba cum pot fi eficiente substanțele care au fost diluate, dacă au fost diluate. Răspunsul este următorul: Nu sunt eficiente ca la carte „, a intervenit Tolontan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.