Muftiul Muurat Iusuf despre Băsescu

Articolul După declarațiile privind studenții musulmani: Băsescu, pus la punct de șeful Cultului Musulman din România a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

OLI
+3
Cauta pe Gâgal: „Neootomanismul turc prinde contur şi la Bucureşti”
Publicat acum 2 ore şi 9 minute
+Răspunde
Vlad @ OLI
+1
Muftiul Iusuf pare intr-adevar un om al pacii si intelegerii. Dar cine stie cum va fi cel ce ii va urma… In concluzie, NU acestei urate afaceri cu care Ponta si-a cumparat azilul mascat in Turcia. Si NU ambitiilor neo-otomane fatise ale presedintelui turc.
Publicat acum 21 minute
+Răspunde

florin

+1
Base si am … Studentii musulmani vin la universitatile romanesti cu specializari bune fara probleme, oricum sunt goale ca ai nostrii nu sunt in stare sa promoveze Bacul. Dpmdv sa isi faca moschee… sa fie de doua ori mai mare decat catedrala „mantuirii neamului”.
Publicat acum 2 ore şi 22 minute
+Răspunde
Hiperboreus @ florin
+1
……..si sa se numeasca Moscheea Mantuirii Neamului.
Publicat acum o oră şi 55 minute
+Răspunde
Mos Bodringa
-6
Pt unii si altii va spun doar atit. Muftiul nostru (cind zic nostru ma refer ca-i roman de-al nostru pina la urma, desi eu sint crestin ortodox) e un om serios. Ar trebui ca romanii nostri sa sara in sus daca comunitatea arabilor ar dori sa faca o moschee, asa cum deja au facut in alte orase si nu s-a sesizat nimeni pina acum (la Iasi de exemplu). Dar sa te legi de comunitatea turca si de planurile lor de a avea o moschee e un nonsens. Mai mult decit atit, daca va uitati la suma alocata pt construirea moscheiii si a scolii de studiu al Coranului, veti observa ca este infima in comparatie cu suma alocata pt construirea Catedralei Mantuirii Neamului.
Publicat acum 3 ore şi 14 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.