×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 26 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 20:48
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Năstase şi Ţiriac îl critică pe Isărescu. L-aș da în judecată...

Foştii tensimeni Ilie Năstase şi Ion Ţiriac l-au criticat din nou pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pentru indiferenţa arătată faţă de situaţia Arenelor BNR, aflate în stare de degradare. Năstase a spus că l-ar da în judecată pe Isărescu dacă ar fi în locul omului de afaceri Ion Ţiriac, pentru faptul că turneul ATP de la Bucureşti a trebuit mutat la Budapesta, pierzând bani astfel.

"Pe noi ne doare foarte tare. Nu e normal ca noi să clădim un turneu, 20 de ani, mai ales la început, când nu erau bani, se pierdeau bani. Domnul Ţiriac a scos bani din buzunar să ţină turneul. Eu să fiu în locul domnului Ţiriac l-aş da în judecată pe domnul Isărescu. Nu Banca Naţională, pe el personal. Păi mi-a luat nişte bani din buzunar. Ca să pierdem un turneu la 20 de ani, prematur. Eu un singur lucru îi spun domnului Isărescu – Dumnezeu să-l ierte! Pe el, pentru ceea ce a făcut. Nu e normal ce a făcut. Nu e terenul dânsului, de unde e el, e terenul românilor. Şi Banca Naţională ar trebui să se numească Banca Românilor că e a românilor. Nu e de la mama lui terenul ăla. Cineva care a stat 27 de ani în postul ăla, mai mult decât a stat Ceauşescu, nu e normal. Cine e persoana care poate să ne dea terenul înapoi? Cine, domnul Dragnea? Cine? Facem un apel la toată lumea, să ne dea terenul. De ce ai pus numele Arenele BNR Ţiriac – Năstase dacă ne-ai luat terenul? Am făcut ceva, am furat pe acolo? Doar am ţinut în viaţă un turneu care a murit la 20 de ani. Tânăr", a declarat Năstase.

Ţiriac a precizat că în timpul mandatului guvernului condus de Victor Ponta s-a încercat fără succes scoaterea bazei sportive din patrimoniul BNR.

"Au fost încercări pe vremea Guvernului Ponta, să se facă un schimb cu complexul ăsta, să le dea altceva. Pe vremea mea, la COR, făcusem o lege că nicio bază sportivă nu are cum să se schiimbe. Banca Naţională a luat acest parc, în 1991, după părerea mea, ilegal. Pentru că el era dintotdeauna o bază sportivă, nu era a băncii. Domnul Năstase s-a născut pe baza aia, Ceauşescu a făcut-o în şapte zile. Că tribuna nu mai era sigură, am spus că o facem noi. Nu se poate, e proprietatea noastră (n.r. - BNR). De ce nu se poate? Pompierii care au datoria lor. Mie mi-a pus capac că au pus lanţuri acolo şi nu am putut să fac o poză cu domnul Năstase. Nu ştiu dacă e legală treba, dar o să aflu", a spus Ţiriac.

În 2016, licenţa turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, ce fusese găzduit de Bucureşti în ultimii 20 de ani, a fost cedată şi competiţia are loc din acest an la Budapesta.

"Neavând unde, jucându-l în ţigănie acolo, făcând o treabă doar să nu ne ia licenţa, am plecat, turneul se joacă la Budapesta. Deci s-a terminat treaba, să-l facă şi alţii", a afirmat Ţiriac, proprietarul licenţiei, în iunie 2016.

Arena centrală din cadrul complexului din Cotroceni nu poate fi folosită deoarece nu are aviz de la ISU. BNR, proprietara bazei, susţine că nu poate investi în modernizarea arenei deoarece nu-i permite legea.

(R.C.)Publicat Vineri, 18 august 2017
2935
 | 3
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
stefan
+2
"nu poate investi în modernizarea arenei deoarece nu-i permite legea" - nu am vazut de cand sunt aberatie mai mare. pai atunci sa dea terenul unora care pot investi. Doar sa ne batem joc - daca pana si BNR isi bate joc, atunci suntem chiar de rahat. Am fost pe acele terenri in anii '70 cand jucat Nastase si Tiriac. Daca BNR nu e in stare, sa-i lase pe ei. Nastase si Tiriac au scris istorie. Isarescu chiar crede ca se poate compara cu ei ?? Nu. Atunci sa-si ia labele de pe arenele de tenis din Bucuresti. O bijuterie - parcul cu platani - cata nesimtire....
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
Prostu' Satului
+1
Probabil dl. Isarescu doreste ca in locatia respectiva sa cultive struguri si sa omologheze un nou tip de vin, "Vinul citadin Arenele BNR".
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
unu
-4
hahaha, doar asa sa mai bage si tiriac mana in buzunar. (nu tin cu isarescu)
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Radu Humor
+9
Ungaria are circuit de Formula 1, găzduieşte turnee internaţionale de tenis, box, atletism, handbal, volei, scrimă, nataţie, hochei pe ghiaţă , în timp ce România organizează, cu sprijinul BNR, binenţeles şi a lui Isărescu , cea mai mare competiţie de distrugere a ţării , cu participanţi din ţară şi din străinătate ! Oricum, tot timpul campion iese Isărescu, care la anii lui încă mai fură, pardon, joacă din plăcere ! Dacă am fi prin China, cu asemenea jocuri financiare cred că ultima execuţie s-ar face tot pe Arenele BNR ! Măcar de s-ar introduce şi la noi pedeapsa cu 50 de lovituri la fundul gol şi tot ar fi ceva ! În loc să ne arate fundul la propriu, cum fac LGBT-iştii, Mugurel ni-l arată la figurat ! Dovadă că nici nu-i pasă : el taie şi spânzură, nu numai la cursul leu/valută, îmbogăţindu-şi acoliţii, ci şi orice speranţă de a trece Arena în domeniul public ! Vorba aia : Nu te joci cu leul ! Că ţi-l papă Isărescu, de nu te vezi...jucând tenis pe moşia lui !
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Citadin
-5
O concesiune pe 20 de ani? Ce atat circ? Sau asa nu convine geniilor rachetei? daca se voia utilizarea lor, iar nu aparteneta... mama ce vise spulberate astor doi , ce mai visau sa aiba moca arena si sa se umfle in pene ca cine-s ei prin lume in bransa lor! Ha,ha,ha ! V-o facuuura, umflatilor ! Sac! Ma calca pe nervii onestitatii asti doi gaunosi, au orificii in aura de la fumuri si smekerii securistice, ambii. Ba, ploaie de muieri, ba de bani urmate de fumurile de rigoare. Niciunul nu e om la locul lui, sa isi creasca copii in casele lor ca un crestin cumsecade. Libertinaj, vulgaritati, vai mama lor ce energii atrag astfel. Si apoi vor sa fie respectati. fara ban si sport, ce ramane de ei? Sub orice crestin serios, acolo se situeaza. Iar in plan energetic, magi negri, mai ales vanatorul, utilizeaza mistretii inpuscati ca sa se razbune pe cine ii critica in comentarii.... o sa te vad iar la atac, vanatorule? Ar trebui sa imi platesti - imbuibatule - consultatie pt definirea a ce ai de corijat cat ai carcasa biologica pe tine, ca p-orma te corijeaza altii urat.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Horus
-6
cata deosebire intre Hagi si astia doi!Cu 15 milioane de euro a construit la 15 minute de Constanța cel mai bine finanțat și de succes proiect de fotbal pentru copii şi juniori de după 1989 din România. La 15 minute de Constanţa, în comuna Ovidiu, faţă în faţă cu Mamaia, pe partea cealaltă a Ghiolului Mare cum îi spun localnicii – lacul Siutghiol pentru conformitate,300 de copii se pregatesc sa devina fotbalisti .(Fanatik -30 august, 2015)Tiriac si Nastase ,care au venit urgent dupa 1989 'sa ajute"incerca de 28 de ani sa puna mana moca pe o baza sportiva a statului ,sa isi faca ei Akademie de Tenis:)))La cati bani au ,mai ales Tiriac ,puteau de mult sa rezolve problema,daca ii macina si manca atat ,dar ,mai ales Tiriac a bagat banii in constructii de locuinte in care baga 1 euro si scotea 4!Si acum vrea sa puna mana moca (auzi au incercat cu Ponta de mana) pe Arena Progresul ,in opinia mea tot in intentia imobiliara,nicdecum turneu sunt prea batrani pentru a organiza turnee,plus ca Nastase a cam furato cu tenisul international!La fel cum este atacata DNA este atacata si BNR,culmea,doar de aia cu musca pe caciula!
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
stefan @ Horus
+1
Esti dus.
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
Dragos
+7
Pai dati-l odata... Macar de massmedia si tot merita efortul...
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
moser
+1
tara piere si ....l ar da in judecata dar fac parte din aceeasi echipa da trishori si beneficiari ai "democfratiei impuse""
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Lache
+7
...poate că Manole vrea să „pună” vie ...ce vin ar ieși...
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Gabi Firea, la oglindă
Publicat acum o oră şi 56 minute
Procurorul general: Este fără precedent
Publicat acum 8 ore şi 44 minute
Un atentat la sănătatea localnicilor
Publicat acum 5 ore şi 33 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum o oră şi 5 minute