Nedumeriri băsesciene

„Autodenunţ”! De la diverşi mincinoşi, prin intermediul televiziunilor Antena 3 şi România TV, aflu că parte din banii daţi de familia Bercea au ajuns la mine. Să presupunem că sunt unii care ar putea crede asemenea aberaţii, dar în acest caz încep eu să am o problemă şi nu înţeleg: la cine am făcut traficul de influenţă şi cu cine am împărţit banii pentru a-l “ajuta” pe Bercea Mondial să primească zece ani de închisoare? Poate la George Maior şi/sau Florian Coldea, pentru că ei controlau “câmpul tactic” din justiţie prin generalul Dumbravă? Poate la Laura Codruţa Koveşi, pentru că şi despre ea a strigat Bercea Mondial din dubă că ar fi mituit-o, poate chiar prin mine??”, s-a lamentat Traian Băsescu pe Facebook.

Omul de afaceri Dragoș Rișcanu dă un răspuns la mai multe „nedumeriri” ale lui Băsescu. Iată-l:

Domnule Traian Băsescu,

Va înțelegem nedumeririle exprimate public, atât referitor la Bercea Mondial, cât și la Bill Gates și Ambasadorul Hans Klemm, și la relațiile acestora cu George Maior, Florian Coldea și Laura Codruta Kovesi, și vom încerca să aducem câteva clarificări referitor la nedumeririle exprimate de Dumneavoastră, în spațiul public.

Se impune o abordare cronologică a unor fapte care la prima vedere par a nu avea nici o legătură, dar care în realitate reprezintă răspunsul la nedumeririle Dumneavoastră, care în general se rezumă la întrebarea retorică: cine ia mită de la cine pentru a beneficia de serviciile „câmpului tactic” controlat de George Maior, Florian Clodea și Laura Codruta Kovesi, și de ce aceștia continuă să fie protejați (sau nu) de autoritățile S.U.A.?

Considerăm că este necesară o analiză sistemică a mai multor „Ecosisteme”, și a conexiunilor dintre aceste grupuri de crimă organizată, care au fost create și sunt în continuare operate, în primul rând prin inducerea deliberată în eroare (manipulare propagandistică) a opiniei publice.

Pentru început prezentăm ceea ce Dumneavoastră numiți „ABERAȚII” (in) credibile.

ABERAȚII

4 Decembrie 2004 – Intră (beat) cu mașina în Teo Peter – Soldatul american Christopher VanGoethem bea mai multe beri și niște tărie la cârciumă, își conduce acasă amanta Ilse Wentworth (conform declarației acesteia), se întoarce singur și îl ucide din culpă pe Teo Peter. Nu au fost făcute, contrar legii, teste de alcoolemie.

Soldatul pleacă în SUA, unde primește o mustrare, pentru că procurorii nu reușesc să identifice faptul că Teo Peter a existat și că a fost ucis de șoferul bețiv, în contextul în care soldatul își cere scuze familiei lui Teo Peter, care conform procurorilor nu a existat deci nu putea fi ucis din culpa soldatului aflat în stare de ebrietate, care treaz fiind își cere scuze – asta dă ABERAȚIE.

Aflăm din Wikileaks (Ion Cristoriu), că România s-a oferit să dea bani „săracei” SUA, pe care aceasta să îi ofere familiei popularului artist, pentru a evita astfel o reacție anti americană din partea opiniei publice. Se pare că negocierile au fost foarte dure, americanii dorind să ofere foarte puțin și dacă se putea să nu ofere nimic, decât scuze – asta da ABERAȚIE

21 Septembrie 2008 – Intră (beat) cu mașina în copac – Generalul Florian Coldea își serbează ziua de naștere, o conduce
acasă cu mașina instituției SRI, pe Laura Codruta Kovesi Procuror General al României, și intră în copac în fața Clubului Dinamo. Nu au fost făcute, contrar legii, teste de alcoolemie. Amândoi au șoferi și paza personală, astfel încât este ABERANT să intri în aceste condiții în copac cu mașina instituției.

23 Ianuarie 2015 – Intră cu mașina într-un TIR – Dosarul Microsoft – Dumitru Nicolae (Niro) declară: Colonelul Salitra (Grupul Europa) a murit în Ianuarie 1995 într-un accident de mașină, provocat la „ordinul” lui Alexandru Bittner. Niro declară că la vremea respectivă se temea pentru viața sa, ori asta este ABERANT, când îi ai angajați pe toți foștii șefi de la UM 0215, inclusiv pe unchiul lui Florian Coldea.

22 Mai 2016 – Intră treaz cu masina în copac – Ofițerul (?) Dan Condrea, un șofer experimentat, iese după carosabil, intră pe iarbă,
evită în viteză doi copaci, nu pune nici o frână și intră cu mașina în al treilea copac și moare.

NEDUMERIRILE LUI BĂSESCU

Cum este posibil ca mituitorii Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, să rămână în libertate și cu banii, în timp ce DNA rămâne pe „graniță” și nu poate depăși „frontiera” pentru a investiga conducătorii Microsoft, care nu aveau cum să nu știe despre corupția endemică generată chiar de ei în „Ecosistemul” Evanghelist, și în timp ce Hans Klemm nu vrea să vorbească despre ce fac autoritățile SUA, în cazul celor 400 de milioane $, date mită de Microsoft, pe care îl anchetează încă din anul 2011.

O parte din banii negri au fost spălați și administrați, de Dumitru Nicolae „Niro”, Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan „Pinalti” și Gabriel Sandu, care se plânge că Microsoft și Fujitsu – Siemens, veneau la el cu Președintele Microsoft și Ambasadorul SUA să facă trafic de influența și presiuni asupra sa pentru a plăti banii de mită, pentru guvernul Boc și Blaga din care făcea parte, în continuitatea funcționarii Ecosistemului Microsoft, astfel constituit în anul 2000 de către Adrian Năstase, Dan Nica, Mihai Tănăsescu, George Maior, Silviu Hotaran și mulți alții și preluat de Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Eugen Nicolăescu și mulți alti operatori în „Ecosistemul” crimelor din Sănătate.

ECOSISTEME

„Un ecosistem constă într-un ansamblu de organisme care interacţionează reciproc şi mediul lor în care substanţe sunt interschimbate într-o manieră ciclică vastă.” definiţie de Stanley E. Manahan în Ştiinţa şi tehnologia mediului

Substanțele în cazul „Ecosistemelor” Microsoft, Binomul SRI-DNA, Sistemul de Sănătate, „Câmpul Tactic” al Justiției și alte multe ECOSISITEME, sunt fraudă, mită, traficul de influență și manipulările judiciare și propagandistice.

MANIERA CICLICĂ VASTĂ SUA își apară cu îndârjire aberantă soldații (bețivi și criminali), și marile corporații corupte și criminale, prezentate drept exemple la scară universală de civilizație și corectitudine, în timp ce suntem informați că toți suntem egali în fața legii, respectiv Teo Peter și Christopher VanGoethem, Bill Gates și Dragoș Rișcanu, George Maior și Steve Ballmer, Marcel Lehel și Laura Codruța Kovesi (Florian Coldea).

SRI își apără cu îndârjire criminală și aberantă companiile sub acoperire Medist, RSC, Asesoft, Teamnet, SIVECO, TotalSoft, Softwin, Net Consulting și multe altele, și mituitorii de „serviciu” Claudiu Florică, Dragoș Stan, Claudiu Pescariu, Dumitru Nicolae „Niro”, Dorin Cocos, Gheorghe Ștefan „Pinalti”, Gabriel Sandu și mulți alții.

DNA își apără conducătorii și operatorii în „câmpul tactic” al SRI – Microsoft, Claudiu Dumitrescu, Doru Țuluș, Nicoleta Bulgaru, Monica Pop, Laura Codruța Kovesi, Cătălin Vartic și mulți alții.

Microsoft își apără conducătorii și pionii, respectiv pe Bill Gates, Steve Ballmer, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Călin Tatomir, Ionuț Lopatan și mulți alții si companiile interpuse „pionii” Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, și multe altele.

SUA – SRI – DNA – Microsoft se apără unii pe alții pentru a acoperi crimele comise în toate domeniile și în primul rând în Sănătate.

AȚI FOST FORMAL INFORMAT

Domnule Traian Băsescu, atât Dumneavoastră cât și toate instituțiile statului, au fost și sunt informate începând din Noiembrie 2004 referitor la ilegalitățile deosebit de grave comise de cei menționați.

Am informat inițial, Microsoft în anul 2001, referitor la actele deosebit de grave pe care le comiteau în România, și ulterior SRI, MAI, DNA, Președinția și mai multe instituții din Sănătate în frunte cu Spitalele SRI si MAI, despre crimele comise în continuitate și agravare de către cei menționați.

CONEXIUNI EVIDENTE

Mituitorii Microsoft, sunt apărați de vărul lui Florian Coldea și sunt exonerați sau/și penalizați simbolic de Laura Codruta Kovesi și restul „câmpului tactic”.

Crimele comise sub protecția acestora în Sănătate, includ atât companiile operate de Dan Condrea, cât și cele operate de Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiță, și protejate de George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi.

Microsoft continuă să fie protejat de Binomul (Ecosistemul) SRI – DNA, cu sau fără aprobarea ambasadorului SUA.

ÎNTREBARE

Credeți că aceștia se bucură de protecția SUA, care astfel implementează aceleași politici ca în cazul Teo Peter, încât va trebui să dăm în secret de zece ori mai mult decât au furat ei din România, conducătorilor Microsoft, sau SUA nu mai susțin abuzurile ABERANTE
pe care George Maior, Florian Coldea și Laura Codruta Kovesi continuă să le facă în numele și în beneficiul personal, al Microsoft, și al altor Ecosisteme la care vom reveni în curând.
Vă dorim succes,
Dragoș Rișcanu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.