Nepotul Regelui Mihai se căsătorește (Foto)

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas de Roumanie Medforth Mills, a anunțat luni că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, nunta urmând să aibă loc în vara anului 2018.

„Îmi face o deosebită plăcere să anunț logodna mea cu domnișoara Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iunie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie”, a scris Nicholas de Roumanie pe pagina lui de Facebook.

Fotografia postată de Principele Nicolae al Romaniei.
Foto Facebook

Reacția Casei Regale

În urma anunțului, Regele Mihai I îi urează fericire și pace sufletească nepotului său Nicolae Medforth-Mills (Nicholas de Roumanie Medforth Mills) precizând însă că decizia de a-i retrage acestuia titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală și a-l scoate din Linia de Succesiune rămân neschimbate.

„Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători. Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia”, arată Biroul de Presă al Majestății Sale într-un comunicat transmis luni.

Sursa citată mai precizează că Principesa Margareta, Custodele Coroanei, „a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale”.

Nicolae are 32 de ani şi a intrat în atenţia opiniei publice în 1992, când l-a însoţit pe Regele Mihai, în prima vizită în România, după exilul impus de regimul comunist.

În urmă cu doi ani, prințului i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune la Tronul României.

Viitoarea sa soție Alina Maria Binder, în vârstă de 29 de ani, este redactor al site-ului monarhiasalveazaromania.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.