Nicolae Şerban îşi retrage amendamentele

Președintele Comisiei juridice de la Senat, Șerban Nicolae, a declarat luni că este dispus să își retragă amendamentele depuse la proiectul legii grațierii dacă nu există susținere pentru ele.

„Am avut o discuție (n.r. — cu Liviu Dragnea). I-am spus că sunt dispus să le retrag dacă nu există susținere pentru ele, nu are rost să le susțin împotriva voinței celor care votează. Am văzut și reacția poporului român ieri la miting și avem și o dimensiune a reacției populației pentru că așa s-a spus — poporul român a ieșit în stradă și în condițiile astea o să discutăm. Dar, din punctul meu de vedere, trebuie să prezint toate datele și, în funcție de acestea, bineînțeles că nu am niciun fel de ambiție personală, de miză sau de interes. Eu am prezentat o justificare pentru aceste amendamente, am spus care sunt criteriile care m-au condus către o asemenea soluție. (…) Dar nu există niciun fel de ambiție. Așa cum i-am spus și președintelui PSD, sunt dispus oricând să retrag aceste amendamente, mai ales că sunt colegi care au spus că nu susțin”, a afirmat Șerban Nicolae, la Parlament.

Întrebat când le va retrage, Șerban Nicolae a spus că „probabil” la ședința Comisiei juridice alocate acestui proiect de lege.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.