Nicușor Constantinescu, după săltarea lui Mazăre: „Treziți-vă, prieteni români!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a sărit marți în apărarea lui Radu Mazăre, care a fost reținut de DNA. Șeful CJ Constanța a făcut un apel către români „să se trezească” la scurt timp după săltarea edilului Constanţei de către DNA.

„Apel către prieteni români, după ce am fost umilit şi batjocorit de poliţia politică DNA în 15 ianuarie 2014 pe platoul din faţa CJC, deşi avocatul meu depusese documentele medicale la DNA Constanţa, după ce pe data de 19 martie, la ora 7:30 dimineaţa, Ştefan Constantinescu, fiul meu de 9 ani a fost dezbrăcat de palton şi de haine de către ofiţerii DNA flancaţi de mascaţi cu mitraliere în curtea casei mele, (…) i-a fost percheziţionat ghiozdanul şi trimis la şcoală dezbrăcat pe o temperatură de 2 grade celsius”, a scris Constantinescu pe Facebook.

În continuare șeful CJ Constanța a trecut în revistă ultim acţiune a procurorilor împotriva sa și a făcut un apel la solidaritate după săltarea lui Mazăre pentru luare de mită.

„După ce mi-am demonstrat în fata judecătorilor nevinovaţia de 2 ori la Tribunal şi la Curtea de apel Bucuresti, printr-un nou abuz al serviciului DNA, primarul Radu Mazăre a fost ridicat pentru Campusul Henri Coandă realizat în 2012! Circul similar a continuat după scenariul deja cunoscut, au descins mascaţii cu ofiţerii DNA! Din păcate, acest circ şi aceste abuzuri continuă sub îndrumarea aceleiaşi procuroare, Ana Dana! Plec din România după nenumărate programări, desjigate ilegal de DNA, în Statele Unite să încerc să-mi prelungesc viaţa! TREZIŢI-VĂ, PRIETENI ROMÎNI!”, a scris șeful CJ Constanța pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.