Nicușor Constantinescu, suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al PSD Constanța

Nicușosor Constantinescu a fost suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației PSD Constanța, potrivit B1.ro.

Purtătorul de cuvânt al Organizației Județene PSD Constanța, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat că în prima ședință oficială după ce senatorul Nicolae Moga a preluat interimatul filialei s-au luat mai multe decizii organizatorice, cu precădere de completare a Biroului Permanent Județean, după vacantarea a două funcții de vicepreședinte (prin demisia senatorului Alexandru Mazăre și numirea senatorului Nicolae Moga ca președinte interimar).

Social-democraţii constănţeni au stabilit că Grasa Cătălin ia locul lui Alexandru Mazăre pe un post de vicepreşedinte, ca urmare a demisiei senatorului din funcţie. De asemenea, Luminiţa Vlădescu ia locul lui Nicolae Moga pe un post de vicepreşedinte (având în vedere că senatorul este acum preşedinte interimar al PSD Constanţa)

De asemenea, BPJ a înregistrat și demisia din funcție a ex-primarului de Mangalia, Zanfir Iorguș.

Mircea Dobre a mai anunțat că Alexandru Mazăre și-a păstrat calitatea de membru al PSD, infirmând astfel informația că senatorul s-ar fi alăturat grupării inițiate de Mircea Geoană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.