Nicuşor Dan: Firma socrului lui Predoiu, contracte de milioane de euro cu Primăria

Firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu, a acuzat marţi candidatul USB la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, după ce liberalii l-au acuzat la rândul lor de înțelegere cu Gabriela Firea.

” Ultima lui acuzaţie (a lui Cătălin Predoiu – nr.), privind o eventuală înţelegere între mine şi Gabriela Firea, este o minciună ordinară. Am spus de multe ori că nu voi face nicio înţelegere cu PSD, cel mai corupt partid din România. Mi-am dorit să ajung la o formă de înţelegere cu PNL, pentru a unifica voturile de Dreapta, dar Cătălin Predoiu este principalul obstacol în calea oricărei colaborări. Candidatura lui nu este una dezinteresată. Potrivit unui raport al Curţii de Conturi, firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu, contracte care «acţionează tocmai împotriva interesului municipiului Bucureşti»”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

În replică, Predoiu, a afirmat, marţi, că nu are nicio legătură cu firma de avocatură a socrului său, afirmând că pentru contractele încheiate de Oprescu candidatul USB ar trebui să ceară lămuriri de la fostul edil.

”Cu referire la această acuzaţie mincinoasă, domnule Dan (care pretinzi simultan că nu mă ataci) cum că aş avea interese legate de Primăria Municipiului Bucureşti, îţi comunic că nu am fost niciodată angajat ca avocat al Primăriei Generale, că nu am nicio referire cu firma despre care faci vorbire, iar pentru orice nelămuriri legate de mandatul domnului Oprescu şi contractele încheiate de acesta, să te îndrepţi cu întrebări şi atacuri asupra domnului Oprescu, domnului Ponta şi PSD, care l-au susţinut pe Oprescu”, a afirmat Predoiu

”Nicuşoare, încearcă să ataci PSD-ul, nu-ţi va cădea limba, cel mult ceva sprijin! Schimbă-ţi firea!”, a mai postat Cătălin Predoiu pe pagina de Facebook a lui Nicuşor Dan.

Într-o altă postare pe pagina sa de Facebook, Predoiu afirmă: „Azi am înregistrat două atacuri: Victor Ponta mă atacă cu aşa zisele dezvăluiri despre formarea Guvernului Ponta şi cum că am fost ”securist”, plus abjecţiile marca ”PSD – Firea 2014 – Ponta dintotdeauna”, iar Nicuşor Dan cu pretinse contracte pe care le-aş avea cu primăria, altă minciună. Obiectivul atacului concertat Victor Ponta – Nicuşor Dan: acoperirea scandalului PANAMA PAPERS care îl compromite pe candidatul neprihănit Nicuşor Dan, scandal care îl loveşte pe campionulanti-sistem direct în sistemul de valori pe care îl reclamă. De ce nu atacă Nicuşor Dan PSD? De ce nu atacă Nicuşor Dan problema finanţării campaniilor PSD? Au sponsori comuni? A fost sprijinit de Ponta? Există vreun sponsor al lui Nicuşor Dan care să fi fost partener de afaceri cu Sebastian Ghiţă şi prieten cu Victor Ponta? Este mai mult de atât aici? Miezul alegerilor este dat de răspunsul la următoarele două întrebări: ce candidat este liber de sponsorii săi? ce candidat are priceperea să conducă o administraţie compusă din 20.000 de oameni şi un oraş de aproape 2 milioane de locuitori?”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.