Noi imagini cu momentul în care Palada l-a lovit pe Goțiu

Noi imagini din momentul în care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goțiu, miercuri, în timpul pauzei publicitare a emisiunii ”Talk B1”.

Imaginile cu bătaia administrată de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, vicepreşedintelui Senatului ajung vineri pe masa anchetatorilor după au fost cerute postului nostru de televiziune în mod oficial de poliţişti. Asta după ce Mihai Goţiu a făcut plângere penală împotriva lui Palada.

”Am depus plângerea penală. Fiind vorba de ultraj am informat Parchetul iar Parchetul va prelua dosarul și va decide dacă va da curs acestei plângeri. Probabil voi fi contactat în funcție de decizia Parchetului sau de cei de la porucratură sau de la poliţie”, a declarat senatoul USR.

Lavaliere şi mese rupte, un platou întreg de emisie scandalizat. Lui Mirel Palada nu i-a mai păsat de nimic. A sărit cu pumnii pe Mihai Goţiu în timpul pauzei de publicitate.

Cei doi au fost invitaţi de moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, să părăsească studioul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.